Uutiset

Autot

VHJ-Serviceltä uutta tuotekehitystä

Turvavyökehikolla joustavuutta jatko-ohjaamojen sisustukseen

Töysässä sijaitseva VHJ-Service Oy on vuodesta 2007 alkaen tuonut markkinoille monipuolisia ratkaisuja kevyiden kuorma-autojen, pakettiautojen ja matkailuautojen pariin.  Yritys on keskittynyt jatko-ohjaamoiden rakentamiseen ja nyt idearikkaassa yrityksessä on kehitetty turvavyökehikko, joka lisää ajoneuvon sisustusmahdollisuuksia entisestään. VHJ-Servicen Herman Saari ja Jouni Hietaniemi ovatkin jo tottuneet hyvin yksilöllisiin sisustustoiveisiin.

VHJ-Service on aina ollut tunnettu monipuolisista palveluistaan, sillä samalla käynnillä asiakas voi asennuttaa ajoneuvoonsa lisäohjaamovarustelun lisäksi vaikkapa huoltoautokalusteet, vanerit, kuormankiinnitysjärjestelmät ja valoraudat. VHJ:n erityisosaamista ovat myös sähköpuolen työt ja 230 voltin järjestelmien, generaattorien sekä tupla-akkujen asennukset onnistuvat vaivatta.  Töysässä onkin valmistettu hyvin yksilöllisesti varusteltuja autoja esimerkiksi energiayrityksille sekä vesiyhtiöille ja myös näiden erikoisajoneuvojen rakentamisessa on VHJ:llä onnistuttu asiakaspalautteen mukaan kiitettävästi.

Liikkumavaraa lisäohjaamoon

VHJ-Servicen Jouni Hietaniemi kertoo, että asiakkaiden ajoneuvoilleen asettamat vaatimukset ovat vuosien mittaan kasvaneet. Tiettyyn harrastustoimintaan tarkoitetun ajoneuvon täytyy täyttää hyvin tarkoin asiakkaan kriteerit. ”Esimerkiksi moottorikelkkailijan ajoneuvo saattaa olla yllättävän erilainen verrattuna vaikkapa motocross-harrastajan autoon ja koiranäyttelyissä kulkevalla on taas aivan toisenlaiset sisustukselliset vaatimukset”, kertoo Hietaniemi.

”Turvavyökehikko antaakin meille runsaasti pelivaraa ja sen ansiosta lisäohjaamon seinä voidaan asennusvaiheessa laittaa juuri siihen, missä se tarjoaa asiakkaan vaatimuksiin parhaan vaihtoehdon. Esimerkiksi istumapaikkoja saadaan juuri haluttu määrä ja makuupaikatkin täyttävät tarvittaessa kahden aikuisen tilavaatimukset. Kuorma-autoissa väliseinän sijoituksessa valinnanvaraa on yhteensä noin metri eteenpäin tai taaksepäin ja matkailuautoissakin 70 senttiä”, jatkaa Hietaniemi. ”Näin pystytään takaamaan hyvin yksilöllinen ja asiakkaan vaatimukset täyttävä lopputulos”, Hietaniemi lisää.

Turvallisuus ennen kaikkea

VHJ-Service on päättänyt kulkea liikenneturvallisuuspuolella aina mieluummin hieman vaatimusten edellä eikä vain tyytyä täyttämään viimeisimmät kriteerit. Uusi turvavyökehikko on läpikäynyt vaativimmat VTT:n testit ja sillä on vaadittavat CE-luokitukset. ”Vaikka ajoneuvo saattaa olla hyvinkin erinäköinen, ovat kiinnityspisteet samat, mikä takaa huippuluokan turvallisuuden kaikissa sisustusvaihtoehdoissa”, korostaa Hietaniemi. Hän muistuttaa myös, että kehikko on painoltaan kevyt ja polttoainekulut eivät sen vuoksi pääse kasvamaan. Taloudellisesti VHJ:n tuotteet ovat yksilöllisyyteensä ja toimivuuteensa nähden hyvin maltillisesti hinnoiteltuja ja Hietaniemi muistuttaa varsinkin matkailuautojen suhteellisesta edullisuudesta

Matkailuautojen suosio kasvaa

Hietaniemi kertoo, että tyypillisin asiakas on nähnyt harrastuksensa parissa VHJ:n ajoneuvon, mistä kiinnostus on lähtenyt kasvamaan. ”Suomi on niin pieni maa, että huonot käyttäjäkokemukset olisivat nopeasti kaikkien tiedossa. Onneksi tämä toimii myös toisin päin ja tutun kaverin antamat kehut toimivat monelle parhaana mahdollisena referenssinä”, jatkaa Hietaniemi. VHJ:llä töitä on riittänyt hyvin ja yksilöllinen palvelu on pitänyt Töysän miehet kiireisinä. ”Ilmeisesti viidakkorumpu on toiminut meidän hyväksemme ja varsinkin valo- ja äänentoistopuolemme erikoisosaaminen on asiakkailla tiedossa. Asiakkaita miellyttää myös se, että meillä ei ole merkkisidonnaisuuksia ja ajoneuvon saa juuri sillä alustalla ja niillä varusteilla mitä haluaa ”, päättää Hietaniemi.

Lue seuraavaksi