Uutiset

Autot

Vehon ja Wetterin yhteistyö vahvistuu Pohjois-Suomessa

Veho Oy Ab ja Wetteri Oy ovat sopineet, että Wetteri Oy aloittaa Mercedes-Benz henkilö- ja pakettiautojen myynti- ja huoltotoiminnot Kemissä ja Rovaniemellä. Kemissä toiminta alkaa Wetteri Oy:n uusituissa tiloissa osoitteessa Valajankatu 14, 94600 Kemi, 1.9.2019.

Rovaniemellä toiminnot jatkuvat 31.12.2019 saakka Niemelän Auto Oy:lla ja käynnistyvät Wetterillä uudistuneissa tiloissa 2.1.2020 alkaen, entisessä osoitteessa Ulakatu 11, 96300 Rovaniemi. Niemelän Auto Oy keskittyy tämän jälkeen vaihtoautokauppaan. Niemelän Auto Oy:n Mercedes-Benz -henkilökunta siirtyy Wetteri Oy:lle vanhoina työntekijöinä.

Veho jatkaa pakettiautomyyntiä ja -huoltotoimintoja edelleen myös Veho Rovaniemen  toimipisteessä.

Veho panostaa vahvasti Mercedes-Benz henkilö- ja hyötyajoneuvoliiketoimintojen kehittämiseen Suomessa, Ruotsissa ja Baltiassa. Järjestelyillä taataan Mercedes-Benz-asiakkaille ensiluokkainen palvelu myös jatkossa.

”Mercedes-Benz henkilö- ja pakettiautomalliston laajentumisen myötä tulemme keskittymään Mercedeksen kasvutavoitteiden sekä erinomaisen asiakaskokemuksen toteuttamiseen. Olemme iloisia Mercedes-Benz-asiakkaidemme puolesta Wetteri Oy:n aloittaessa myynnin ja huollon Kemissä ja Rovaniemellä”, kertoo Vehon Suomen henkilö- ja pakettiautoliiketoimintojen johtaja Kari Halonen. ”Neuvotteluja on käyty hyvässä yhteistyössä ja haluamme myös esittää kiitoksemme aiemmalle jälleenmyyjällemme Niemelän Auto Oy:lle pitkäaikaisesta yhteistyöstä Vehon kanssa”, toteaa Kari Halonen.

”Olemme tyytyväisiä siitä, että Veho tarjosi meille mahdollisuuden hankkia Pohjois-Suomen Mercedes-Benz edustuksen Wetterille. Tällä järjestelyllä vahvistamme tarjontaamme merkittävästi Kemissä ja Rovaniemellä vahvoilla merkeillä. Tarkoituksemme on tarjota jatkossakin erinomaista palvelua alueen yksityis- ja yritysasiakkaille entistä laajemmalla merkkivalikoimalla sekä korkealaatuisilla ja ammattitaitoisilla jälkimarkkinapalveluilla. Mercedes-Benz edustuksien myötä Wetteri vahvistaa asemaansa Pohjois-Suomen johtavana autoliikeketjuna. Haluamme toivottaa kaikki Kemin ja Rovaniemen asiakkaat tervetulleeksi Wetterille”, Wetterin hallituksen puheenjohtaja Heikki Häggkvist puolestaan summaa.

LUE MYÖS Mercedes-Benzin osasto täynnä uutuuksia Power Truck Show:ssa

Lue seuraavaksi