Uutiset

Kuljetuskalusto

Veho Hyötyajoneuvot uusissa tiloissa Turun talousalueella

Veho Hyötyajoneuvot on panostanut asiakaspalveluunsa Turun talousalueella rakentamalla uuden toimintakeskuksen Lietoon, Tuulissuon teollisuusalueelle. Liedon keskus palvelee asiakkaitaan uusissa myynti- ja huoltokorjaamotiloissa, jotka liikenteellisesti sijaitsevat hyvien liikenneyhteyksien varrella Loukinaistentiellä.

Veho Hyötyajoneuvot myy maahantuomiaan Mercedes-Benz Vito ja Sprinter –pakettiautoja ja Mercedes-Benz -kuorma-autoja sekä Mitsubishi Canter –mallistoa.
Samoissa tiloissa myydään myös Renault ja Sisu-kuorma-autoja LT Finland Oy:n ja Sisu-Auto Oy:n toimesta.

Monimerkkikorjaamo palvelee kaikkien edellämainittujen merkkien asiakkaita varaosa- ja huoltopalveluissa. Liedon toimipiste tulee olemaan Turun suurin hyötyajoneuvokeskus. Asiakaspalvelu tapahtuu kuutena päivänä viikossa vuorotyönä. Lisäksi palveluun kuuluu mm. myös 24 h Service. Palvelujen tuomisella lähelle asiakasta ja laajoilla aukioloajoilla helpotetaan huolto- ja korjaustoiminnan suunnittelemista ja ajoittamista.

Veho Hyötyajoneuvojen myynti- ja huoltopalveluiden laadusta vastaan 50 ammattitaitoista henkilöä. Korjaamolla on 22 korjaamopaikkaa, yhteensä 2500 neliötä tiloja korjaamon ja noin 500 neliötä myynnin osalta. Vehon korkeat laatuvaatimukset ja panostus koulutukseen, ajanmukaistettuihin välineisiin ja toimiviin uudistettuihin tiloihin takaavat nykyaikaisen myynti- ja huoltopalvelun.

Veho Hyötyajoneuvot myi Turun talousalueella viime vuonna pakettiautoja 100 kpl, kuorma-autoja 120 kpl ja käytettyjä autoja 250 kpl.

Lue seuraavaksi