Uutiset

Autot

Uutta RST Steeliltä. Varustelupaketti Crafter- ja TGE-mallistoihin.

Ajoneuvovarustelun ammattilainen RST-Steel on tuonut markkinoille uusia, tyylikkäitä sekä edistyksellisiä alan huipputuotteita. Nyt uudet Volkswagen Crafter– ja MAN TGE-mallit saavat arvoisensa varustelupaketin, kun saataville tulee kokonaisuus, johon kuuluvat esimerkiksi valoteline, katto-spoilerit ja etuhelma-, sivu- sekä takaputket askelmilla tai ilman. Tuotevalikoiman varustespoilerit ja erilliset liukuoven lisäastimet mec-one maker valmistuttaa muualla kotimaassa. Rst-steel toimittaa myös näitä tuotteita.

RST-Steelin valoraudat soveltuvat upeasti yhteen Lazer-lisävalojen kanssa. Kokonaisuudessa tyylikkyys yhdistyy saumattomasti lisääntyneeseen turvallisuuteen.

Uusi varustekokonaisuus täydentää onnistuneesti RST-Steelin jo muutenkin kattavaa tuotevalikoimaa. Tuotteiden suunnittelussa uusi muotokieli ja toimiva käytettävyys on yhdistetty ammattikäyttäjien kokemuksia kuunnellen. Tärkeää on myös valikoiman kattavuus, sillä varusteet ovat saatavilla kaikkiin koripituuksiin sekä etu, taka- tai nelivetoautomalleihin. RST-Steelin totuttuun tapaan varusteet ovat nopeasti saatavilla ja asennukset RST-Steelin omissa pisteissä Nivalassa ja Pirkkalassa tai valtuutetuissa asennuspisteissä sujuvat yleensä yhden työpäivän aikana. Kokonaistoiminnan tehokkuus takaa myös varustelun hintaluokan pysyvän hyvin kilpailukykyisenä.

Yksilöllistä tyylikkyyttä jokaiseen käyttötarpeeseen

Kattospoileri ja lisävalot on mainio yhdistelmä maamme olosuhteisiin.

Valikoimaan kuuluvat varustespoilerit katolle kaikkiin korkeusmalleihin.  Lisäksi on saatavilla erityisesti Lazer Linear-malliston lisäkaukovaloon upeasti soveltuva valorauta sekä etuhelmaputket puskurin kulmiin. Muotoillut sivuputket ovat saatavana etuoven tai etu- sekä liukuoven astimella. Liukuovelle on valikoimassa myös erillinen täysimittainen lisäastin.  Takaosan näyttävyyttä lisäävät kahdet erilaiset takaputket tai takatilaan nousemista varten astimilla varustetut takaputket. Takakulman koristeputkia voi täydentää lisäputkella keskelle, mikäli autossa ei ole vetokoukkua.

Astimet helpottavat autoon nousua ja vähentävät liukastumisia.

Valikoiman laajuus osoittaa, että kaiken takana on ajoneuvon hyvin yksilöllinen varustemahdollisuus omien käyttötarpeiden ja mieltymysten mukaan. Puhtaasti ammattikäytössä oleva ajoneuvo voikin olla ulkonäöltään hyvin erilainen kuin perheen harrastuskäytössä runsaasti käytettävä versio. Kaikesta näkee kuinka mec-onen Markku Mecklinin näkemykset ja RST-Steelin toteutustaito täydentävät onnistuneesti toisiaan. Yhteistyö jatkuukin loppuvuonna esimerkiksi uuden Sprinter-malliston varusteluna ja luvassa on myös muita alan kiinnostavimpia uutuuksia.

Lue seuraavaksi