Uutiset

Autot

Uusilla halogeenipolttimoilla parempaa turvallisuutta

Vaikka LEDit, laserit ja xenonit ovat autovalojen uutta aaltoa, halogeenit ovat edelleen eniten käytetty polttimo. Monet uudetkin autot toimitetaan luotettaviksi osoittautuneilla halogeenipolttimoilla. Philips Automotive kehittää halogeenipolttimoita jatkuvasti, ja sen kaksi uutuutta parantavat turvallisuutta lisäämällä näkyvyyttä jopa 45 metriä. Tämä antaa lisää aikaa väistää esteitä pimeällä tiellä.
Philips Automotiven uudet halogeenipolttimot X-Treme Vision 130 % ja WhiteVision parantavat turvallisuutta Suomen pimeillä talviteillä. Uudet polttimot lisäävät näkyvyyttä ja erottumiskykyä aiempiin halogeenipolttimoihin verrattuna. Laadussa päästään jo erittäin lähelle xenon-polttimoita.

https://www.youtube.com/watch?v=HTc8jGqdSMo

“Uusi teknologia on pidentänyt kuljettajan näkemää aluetta 45 metrillä tavalliseen halogeenipolttimoon verrattuna. Ajettaessa 80 kilometriä tunnissa se tarkoittaa kahta ylimääräistä sekuntia reagoida esteisiin. Kaksi sekuntia voi olla kriittinen aika paitsi kuljettajalle myös muille tielläliikkujille”, sanoo Philips Automotiven Suomen myyntipäällikkö Toni Tammi.

“Useimmissa uusissa autoissa käytetään edelleen halogeenipolttimoita. Ne ovat suosittuja ja tunnetaan vakaina, laadukkaina polttimoina. Meidän on siksi kehitettävä vanhaa tekniikkaa paremmaksi samalla, kun kehitämme uutta”, sanoo Tammi.

Lue seuraavaksi