Uutiset

Autot

Uusi Nissan JUKE, viimeistelty ja valmis toimintaan

JUKEa on myyty yli miljoona kappaletta vuodesta 2010, jolloin se esiteltiin ensimmäisen kerran. Uusi JUKE on nyt viimeisessä testivaiheessa ennen ensi kuussa tapahtuvaa virallista esittelyä. Pian paljastuu JUKEn uusi persoonallinen ilme.

Alkuperäinen JUKE-malli valloitti saapuessaan suuren joukon uusia Nissan-asiakkaita ja nyt uusi aikakausi on valmis alkamaan. Euroopassa suunniteltu uusi JUKE on ollut jännittävä ja menestyksekäs yhteistyöprojekti, joka toi lahjakkaat Nissan-suunnittelijat työskentelemään yhdessä.

Millbrookin testiradalla Iso-Britanniassa nähtiin naamioitu JUKE, joka jätti vielä paljon katsojan mielikuvituksen varaan, mutta nyt kaikki on valmista näyttävälle paluulle JUKEn kymmenen vuotta sitten luoman segmentin kärkeen.

Ennen syyskuun alussa tapahtuvaa virallista paljastamista, Nissan voi kertoa seuraavat seikat uudesta JUKEsta:

  • Tyylikkäät coupe-linjat, silmiinpistävät 19 tuuman kevytmetallivanteet ja urheilullinen asenne asettavat uuden standardin kompaktien crossoverien suunnitteluun.
  • Uuden JUKEn suunnittelun inspiraation perustana ovat B-SUV-segmentin asiakkaiden vaatimukset designille, viimeisimmälle teknologialle ja hauskalle ajokokemukselle.
  • JUKE on kolmas Nissan-automalli, joka hyödyntää Nissan ProPILOT-tekniikkaa, joka on osa Nissan Intelligent Mobility -visiota.
  • Uusi JUKE tarjoaa enemmän tilaa ja mukavuutta matkustajille säilyttäen ketterät ajo-ominaisuutensa.

Nissan JUKE oli B-SUV-segmentin ensimmäinen malli ja on siten ollut koko segmentin tiennäyttäjä. JUKE tulee pian takaisin ainutlaatuisella identiteetillään, jossa on entistä enemmän luonnetta ja joka tarjoaa upean ajokokemuksen. Erinomaisen ajokokemuksen varmistavat huipputason tekniset järjestelmät ja liitäntämahdollisuudet, jotka vastaavat nykyaikaisen asiakkaan tarpeita ja toiveita.

Nissan JUKE tekee näyttävän paluun persoonallisena automallina, joka tarjoaa kuljettajalleen upean ajokokemuksen, jota B-SUV-segmentin kasvava asiakasryhmä autoltaan vaatii. Vaikka JUKE on kasvanut monessa suhteessa, voit olla varma että sillä ajaminen on edelleen hauskaa!

LUE MYÖS Gasum tankkausasemaverkosto laajenee Seinäjoelle

Lue seuraavaksi