Uutiset

Autot

Uuden sukupolven puhdistustuote dieselmoottoreiden polttonestejärjestelmille

Forté Advanced Diesel Fuel Conditioner puhdistaa ja voitelee dieselmoottorin koko polttoainejärjestelmän: tankin, polttoainepumpun ja -putket, suuttimet, palotilan, männänrenkaat sekä männänrenkaiden urat ja vähentää osien kulumista merkittävästi.

Polttonestejärjestelmän säännöllinen ennakoiva puhdistaminen Forté Advanced Diesel Fuel Conditionerilla kerran vuodessa tai 30 000 km:n välein varmistaa moottorin tasaisen käynnin, koska se ehkäisee polttonestesuodattimen hartsiintumista aiheuttavan sedimentin ja bakteerikasvuston muodostumista sekä EGR-järjestelmän kautta tapahtuvaa imusarjan likaantumista. Lisäksi se pitää hiukkassuodattimen regenerointivälin ja ruiskutuskuvion normaaleina sekä ehkäisee savutusta. Säännöllinen puhdistaminen vähentää osien kulumista (HFRR-testi) ja suojaa kalliita komponentteja, kuten yhteispaineruiskutus- ja pumppusuutinjärjestelmää.

Tuote sopii erinomaisesti myös ajoneuvojen, työkoneiden ja veneiden dieselmoottoreiden kausisäilytykseen, koska Advanced Diesel Fuel Conditioner ehkäisee tehokkaasti diesel- ja biodieselpolttonesteen vanhenemista seisonnan aikana.

Forté-tuotteet on tarkoitettu ainoastaan ammattikäyttöön Tecalemitin kouluttamille huoltokorjaamoille.

JK

Lue seuraavaksi