Uutiset

Autot

Uuden Mitsubishi Outlander PHEV:n hinnat alkavat 43 990 eurosta

Suomeen syksyllä saapuva uusi Mitsubishi Outlander PHEV on saanut hinnat. Mitsubishin ladattavan hybridimallin hinnat alkavat 43 990 eurosta.

Mitsubishin Outlander PHEV on Mitsubishin lippulaivamalli, josta löytyvät kaikki Mitsubishin uusimmat innovaatiot ja teknologiat. Mitsubishi hyödyntää Outlander PHEV:ssä merkin 80 vuoden kokemusta nelivetoteknologiasta ja 50 vuoden kokemusta sähköautoteknologiasta.

Outlander PHEV on ollut myyntimenestys Euroopassa. Malli on ollut Euroopan myydyin ladattava hybridiautomalli 2015, 2016 ja 2017. Pelkästään Euroopassa on myyty yli 100 000 Outlander PHEV -autoa. Maailmanlaajuisella yli 150 000 kappaleen myynnillään Mitsubishi Outlander PHEV on maailman myydyin plug-in hybrid SUV-automalli.

Uusi Mitsubishi Outlander PHEV sisältää seuraavan sukupolven teknologioita sekä sähkömoottorin että SUV-ominaisuuksien osalta. Lisäksi uusi Outlander PHEV tarjoaa entistäkin dynaamisemman ajotuntuman. Sisätilojen materiaaleja on uusittu ja muotoilua on kehitetty virtaviivaisempaan suuntaan.

Uusi Outlander PHEV tulee Suomessa saataville viitenä eri varustetasona: Invite; Invite Plus, Intense, Instyle ja Instyle Sport.

Suomessa uusi Outlander PHEV esitellään lokakuussa.

Lue seuraavaksi