Uutiset

Autot

Uniikki Carsport Jubilee edition

Carsport tekee uniikin sarjan autoja juhlan kunniaksi. Kaupantekijäisinä näihin autoihin tulee tuhansien eurojen edestä luksusta. Autoja tehdään rajoitettu erä 15 kappaletta jokaista mallia. Ne ovat mustia tai valkoisia ja ne erottuvat ulospäin Jubilee-teippauksin.

Sisustuksessa käytetään ennenäkemätöntä grafiitintummaa, lähes mustaa seinäverhoilua ja vaaleaa kattoa. Crafterit, jotka tehdään tehdassisustukseen, saavat Jubilee-varustuksen istuinmuutoksen osalle. Istuimet ovat nahkaverhoillut näyttävin väritehostein ja yksityiskohtana niissä on muun muassa kaksoistikkaus. Tikattu nahka viimeistelee myös seinäverhoilut ja huolitellun ilmeen. Jos Carsport-autot ovat olleet ennenkin hiljaisia, on Jubilee-malleissa uusi entistäkin tehokkaampi äänieristys. Invataksina juhlakalun hinta, josta puuttuu vain nostin, on arvonlisäverollisena ainoastaan 57 400 euroa.

Jubilee-autot on varustettu vuoden saatavilla olleella innovatiivisella Clip-istuimella, jossa on kokonaan ylösnouseva istuinosa. Tuttua Carsport-designia edustava istuin on asennettu lähimmäksi sivuliukuovea ja sen ansiosta autoon nousemiseen on saatu lisää tilaa. Clip-istuimella saadaan myös lisätilaa pyörätuoli- ja paarikuljetuksiin.

Carsport Jubilee-mallit ovat automalleissa Volkswagenilta Transporter ja Crafter, Mercedes-Benziltä Vito ja Sprinter sekä Fordilta Transit ja Transit Custom.

Juha Kuusjärvi

Lue seuraavaksi