Uutiset

Autot

Turun Länsi-Vankkureilta Adria Matrix -matkailuautot

Perheyhtiö parhaimmillaan

Turun sataman kupeessa sijaitseva Turun Länsi-Vankkurit Oy on jo 20 vuoden ajan palvellut menestyksekkäästi matkailuautoilijoita sekä matkailuvaunukansaa. Uusilehdon perheen yritys tarjoaa henkilökohtaista sekä yksilöllistä palvelua ja asiantuntemuksensa avulla he tietävät alan viimeisimmätkin suuntaukset. Tämän kauden kysytyimpiä uutuuksia ovat Turussa olleet puoli-integroidut Adria Matrix -matkailuautot.

Turun Länsi-Vankkurit on vuodesta 1983 toiminut täyden palvelun karavaanariliikkeenä ja edustuksessa ovat aina olleet alan laadukkaimmat merkit. Tällä hetkellä yritys myy Adrian ja Kaben tuotteita, jotka kattavien mallistojensa kautta täydentävät toistensa valikoimia mainiosti sekä kokojen että hintaluokkien kautta. Neljä henkilöä työllistävä Länsi-Vankkurit hoitaa myymiensä matkailuajoneuvojen sekä -vaunujen huollot ja varaosapalvelut ja isoimmatkin kolarikorjaukset hoituvat yrityksen luotettavien alihankkijoiden kautta. Yrityksen tarjonnassa on myös kymmenittäin käytettyjä matkailuautoja sekä -vaunuja ja myyntiä hoitava Petteri Uusilehto lupaakin valikoimasta löytyvän jokaiselle alan harrastajalle sopiva vaihtoehto.

Takaosan vuoderatkaisun voi valita kolmesta eri vaihtoehdosta. Pitkittäisestä, kahdesta erillisestä tai kuvan poikittaisesta vaihtoehdosta löytää jokainen itselleen sopivan mallin.

Sähkötoimisesti liikkuva iso ja miellyttävän pehmeä ylävuode jättää myös alas laskettuna oviaukon vapaaksi autoon sisääntuloa varten.

Takatallissa on kunnolla tilaa ja siinä on reilun kokoinen (74 x 68 cm) luukku, josta isommatkin tavarat saa helposti sisään.

Vaatimustaso nousussa

Petteri Uusilehto kertoo, että matkailuautoalalla asiakkaiden vaatimustaso on edelleen nousussa. Asiakkaiden keski-ikä on suhteellisen korkea ja iän myötä hankitun varallisuuden ansiosta varustelutasosta ja matkustusmukavuudesta ei haluta tinkiä. Tälläkin hetkellä suuri osa Länsi-Vankkureilta hankituista ajoneuvoista varustetaan esimerkiksi aurinkopaneeleilla, peruutuskameroilla, led-valoilla sekä suurilla markiiseilla. ”Suurimpana vaikeutena matkailuauton hankinnassa on perinteisesti taiteilu henkilömäärän ja ajokorttiluokan välillä, mutta sopiva ratkaisu löytyy kyllä jokaiselle karavaanarille”, takaa Uusilehto.

Lue seuraavaksi