Uutiset

Autot

Turboweb – turbopalvelua verkossa

Turbotekniikka Oy kehittää asiakaspalveluaan esittelemällä uusia verkkotyökaluja jälleenmyyjiensä ja varaosaliikkeiden käyttöön. Turbotekniikka Oy:n toimitusjohtaja Kim Sulinin mukaan alkuvuodesta 2015 avataan uusi turboahtimien verkkopalvelu Turboweb, joka tarjoaa jälleenmyyjille nopean ja helpon kanavan löytää ja tilata alkuperäisvalmistajien turboahtimet.

”Olemme vastanneet koko turboahdinalaa koskevaan haasteeseen löytää oikea tieto nopeasti. Uudessa palvelussa turboahdin löytyy helposti ajoneuvon rekisterinumerolla, alkuperäisellä osanumerolla tai auton merkkitiedoilla. Järjestelmään on ajettu hyötyajoneuvojen, työkoneiden ja henkilöautojen tiedot erittäin laajasti: sieltä löytyvät lähes kaikki Suomessa käytössä olevat turboahtimella varustetut ajoneuvot ja koneet. On ollut suuri urakka koota tämä tieto ja saada tietokanta toimimaan oikein”, kertoo Turbotekniikka Oy:n toimitusjohtaja Kim Sulin.

Verkkotyökalut asiakaspalvelun parantamiseen

Uusi Turboweb-palvelu on erittäin selkeä käyttää, vaikka sen tietokannoissa on valtavasti tietoa. Kun ajoneuvon rekisterinumero on syötetty järjestelmään, tulee ruudulle juuri oikea turboahdin ja sen hinta. Lisäksi ahtimesta on tarkempia teknisiä tietoja sekä useita kuvia. Kätevän lisäkyselyn avulla ahtimesta saa tarvittaessa Turbotekniikan tekniseltä tuelta hyvinkin tarkkaa tietoa. Valitun turboahtimen tilaaminen on helppoa, ja ahdin toimitetaan varastosta jälleenmyyjälle seuraavaksi päiväksi.

”Mikäli tuotetta ei löydy varastostamme, ilmoittaa järjestelmä ahdinvalmistajan toimitusajan, joka on pikatilauksena 1–3 vuorokautta”, kertoo Sulin, jonka mukaan uuden Turboweb-palvelun käytön helppous säästää jälleenmyyjän päivittäistä aikaa ja vapauttaa resursseja muuhun toimintaan.

”Järjestelmä on jälleenmyyjiemme käytössä vuorokauden ympäri. Palvelusta tulee myös erillinen mobiiliversio, jota pystyy käyttämään kätevästi älypuhelimilla ja tableteilla. Tarkoituksemme on tehdä lähitulevaisuudessa samanlainen järjestelmä käyttöön myös Ruotsiin tytäryhtiömme Turbohuset Ab:n jälleenmyyjille”, toteaa Sulin, jonka mukaan myös johtavat turboahdinvalmistajat panostavat verkon kautta tarjottaviin työkaluihin ja palveluihin. 

Lue seuraavaksi