Uutiset

Kuljetuskalusto

Tuomas Virénistä Volvon vaihtoauto- ja rental-päällikkö

Volvo Truck Center vaihtoauto- ja rentalpäällikkönä on aloittanut Tuomas Virén (41). Virén vastaa jatkossa Volvo Truck Center vaihtoautojen liiketoiminnasta sekä Volvo Truck Rental kuorma- ja pakettiautojen vuokrauspalvelusta. Virén raportoi Volvo Finland Ab:n Volvo Trucks myyntijohtaja Reino Manniselle.

Aikaisemmin tehtävää hoitanut Mikko Nevala siirtyi Volvo Trucks Europen alaisuuteen perustettavan Arrow Truck Salesin palvelukseen osto- ja myyntijohtajaksi.

Volvo Truck Rentalin kautta kuljetusyrittäjä löytää kuljetusratkaisut kaikkiin tehtäviin monipuolisesti, Renault Trucks pakettiautoista aina raskaisiin Volvo ja Renault Trucks kuorma-autoihin asti. Volvo Truck Rentalin toimipisteet sijaitsevat Volvo Truck Center Vantaalla ja Tampereella, mutta Volvo Truck Centerin tarjoama kuorma- ja pakettiautojen vuokrauspalvelu on koko maan kattavaa.

Tuomas siirtyi Volvo Finlandin palvelukseen nostopalvelualalta, missä hän toimi toimipisteen päällikkönä vastaten koko Uudenmaan alueen liiketoiminnasta. Aiemmin Virén on työskennellyt Bridgestone Finlandilla raskaiden renkaiden myynti- ja palveluverkoston kehitys- ja johtotehtävissä. Tuomaksella on myös vahva tausta kuorma-autokaupan parista, myynnin ja myynnin esimiestehtävistä.

”Kiinnostus kuljetusalaa kohtaan on tullut varmaankin äidinmaidosta. Perheessämme on ollut kuljetus- ja maarakennustoimintaa vuodesta 1928. Olemme ajaneet panimoajoja, maa-aineksia, polttoainetta ja päivittäistavarakaupan jakeluajoa. Taitaa siitä olla jo reilut 20 vuotta, kun itsekin 18-tonnisella FL7-Volvolla jakeluajoa ajoin”, Virén kertoo.

Lue seuraavaksi