Uutiset

Autot

Toyota Proace valmiina palvelukseen

Toyota Proace valmiina palvelukseen

Verhoilu ja Sisustus Lehto sekä Modul-System varustavat uutuuden ammattikäyttöön

Toyota Hiacen odotettu perillinen Proace saapui Suomen markkinoille rytinällä ja asiakkaille on heti tarjolla valmiita kovaan käyttöön suunniteltuja hyötyajoneuvoja. Vantaalaiset Verhoilu ja Sisustus Lehto Oy sekä Modul-System Finland Oy esittelivät uuden Proacen, joka on varusteltu tarkoin suomalaisten asiakkaiden toivomusten mukaisesti.

Vuodesta 1988 hyötyajoneuvojen korivarusteluja valmistanut Verhoilu ja Sisustus Lehto oli asentanut uutuuden esittelymalliin esimerkiksi laadukkaan vaneroinnin sekä huippuluokan lämpö- ja äänieristyksen tavaratilaa suojaamaan sekä ohjaamon meluntason alentamiseksi. Turvallisuuden kannalta tärkeää kuormansidontaa huomioiden asennettiin kunnolliset lattialenkit sekä sidontakiskot seinille. Lattiaa suojaamassa on paksu ja kuvioitu matto, joka myös vähentää liukastelemisia.  Pyöräkotelot on ympäröity kestävällä ABS-muovilla ja valaistus on hoidettu tehokkailla ja energiaa säästävillä led-valoilla. Huomiota herättää myös reilun kokoinen led-työvalo, joka on myös käännettävissä peruutusvaloksi. Ahkerassa työkäytössä myös rosterinen puskurinsuoja osoittautuu varmasti tarpeelliseksi varusteeksi, joka suojaa usein kovilla olevia muoviosia turhilta kolhuilta.

Proace on varusteltavissa hyvinkin yksityiskohtaisesti ajoneuvon työtehtävien mukaisesti. Verhoilu ja Sisustus Lehto voi esimerkiksi asentaa Toyotaan asiakkaan toivomat invertterit, lasitukset, varoitusmajakat ja -vilkut, lisälämmittimet, ilmanvaihtolaitteet sekä kattoventtiilit ja nykyaikaisimmat audio- sekä multimediavarusteet. Ahtaissa olosuhteissa peruutuskamera on suureksi avuksi ja ramppeja tarvitaan, kun Proace muutetaan invataksiksi. Samalla asennuskerralla voi Lehto suorittaa vaikkapa tarvittavat mainosteippaukset ja ulkonäköä vai parantaa myös helmaputkilla ja valotelineillä.

Verhoilu ja Sisustus Lehto on selvästi valmiina Toyotan uudelle tulemiselle pakettiautorintamalle, sillä jo nyt Proace on saatavana niin tilataksina, koululaistaksina, invataksina, esteettömänä sekä matalalattiaversiona.

Modul-System on aina tunnettu kestävistä, tyylikkäistä, käytännöllisistä ja turvallisista huoltoautotuotteistaan. Ruotsalaiset laatuvaatimukset täyttyvät myös esittelyautossa, jossa on käytetty uudistettua suurlujuusterästä. Kestävyyden ja turvallisuuden lisäksi teräs on myös 20 prosenttia aikaisempaa kevyempää, mikä näkyy polttoainetaloudellisuudessa säästöinä. Esittelyauto oli varusteltu lähinnä perushuoltotoimintaan, mikä tarkoittaa runsasta hyllyjen ja laatikostojen määrää. Mukana oli myös kokonaisuuteen soveltuvasti kaasupulloteline, asentajan salkku, letkuteline, siirrettäviä sidontalenkkejä sekä siirrettävä tukijalka tavaroiden liikkumattomuutta varten. Seinäkiinnikkeet ovat törmäysvoimaa vaimentavia ja kaikessa näkyy Modul-Systemin vuosikymmenten kokemus huoltoautoalalla.

www.verhoilujasisustuslehto.com

www.modul-system.fi

Lue seuraavaksi