Uutiset

Autot

Titec toimittaa taksituotteet

MBS-linjakilpi kovaan käyttöön

Kuopiolainen Titec Oy on Timo Lyytisen 11 vuotta sitten perustama ammattiliikennettä palveleva yritys, jonka monipuoliseen valikoimaan kuuluu sekä itse tuotettuja että tarkkaan valikoituja alan huipputuotteita lähinnä Keski-Euroopasta. Viime kesän Taksinäyttelyssä Titec esitteli erityisesti pikkubusseihin sekä tila-autoihin suunnitellun MBS-15-linjakilven, jonka nykyaikaiset teknologiset ratkaisut täyttävät vaativimmankin autoilijan vaatimukset.

Titec Oy:n Timo Lyytinen kertoo, että MBS-15-linjakilven kehitystyö sai alkunsa asiakaspalautteen kautta. ”Kentältä tuli toiveita helppokäyttöisen, mutta samalla riittävän monipuolisen linjakilven kehittämisestä. MBS-15 täyttää nämä vaatimukset, sillä se on helppo asentaa ja selkeä käyttää. Samalla se on täysin käytettävissä Android-älypuhelimella”, kertoo Lyytinen. ”Luonnollisesti kilpeä voi käyttää myös manuaalisesti ohjauspaneelin kautta ja ominaisuuksiin kuuluvat esimerkiksi valovoiman säätö ulkoilman kirkkauden mukaan, virransäästöominaisuus sekä kuljettajan apunäyttö”, lisää Lyytinen.

Monipuolinen tehopakkaus

MBS-15 soveltuu parhaiten pikkubussien kokoluokkaan, mutta kokemus on osoittanut, että sitä voi mainiosti käyttää myös linja-autojen opastus- tai apukilpenä. Nyt markkinoilla olevan näytön mitat ovat 70 x 615 mm, mutta Lyytinen lupailee mahdollisesti myös isomman mallin saapumisesta markkinoille. MBS-15 on vahvasti kotimainen tuote ja sen saama vastaanotto on vaativien ammattilaisten parissa ollut erittäin lupaava. Linjakilpien toimitukset asiakkaille alkavat lähiaikoina.

Tuoteperhe kunnossa

Lyytinen kertoo Titecin tuotevalikoiman olevan tällä hetkellä kattava ja linjakilpien lisäksi tarjolla on Splithoffin, Pointguardin sekä Halen laadukkaita taksivaloja, alkolukkoja sekä turvallisuutta lisääviä taksien turvakameroita ja muita turvaratkaisuja. ”Turvakameramme ovat olleet valtavan suosittuja ja iloksemme olemme havainneet suomalaisten ammattiautoilijoiden ymmärtäneen kameran käytön tuoman vastuullisuuden. Taksien turvakameroiden käytöstä on annettu tarkat ohjeet ja väärinkäytöksiä ei ole ilmennyt”, korostaa Lyytinen.

Titecin palvelu kattaa myynnin lisäksi myös ammattitaitoiset asennus- sekä huoltopalvelut. Titecin asentajat osaavat kokemuksensa kautta sijoittaa laitteet viranomaismääräysten ja käyttömukavuuden kannalta oikeaoppisesti. Titecillä on myös yhteistyöverkosto kautta maan, mikä mahdollistaa nopeat ja luotettavat huolto- ja korjaustoimenpiteet. ”Asiakaspalvelua kehittääksemme meillä on tarjolla myös helppokäyttöinen verkkokauppa, jonka kautta kysytyimmät tuotteemme ovat saatavilla. Monissa yksityiskohtaisimmissa ja räätälöintiä vaativissa tuotekokonaisuuksissa kyllä kannattaa edelleen olla meihin tai paikalliseen jälleenmyyjään suoraan yhteydessä”, päättää Lyytinen.

Lue seuraavaksi