Uutiset

Autot

Täysin uusi Nissan NV300

Täysin uusi Nissan NV300 täydentää kattavan hyötyajoneuvojen malliston

  • NV300 on saatavissa pakettiautona (VAN), jatko-ohjaamoversiona, ohjaamoalustana ja tila-autona (COMBI)
  • Uutuusmallin ansiosta Nissanin hyötyajoneuvojen mallisto kuuluu markkinoiden kattavimpiin
  • NV300 on ihanteellinen alusta räätälöityjä korimuunnoksia varten
  • Ainutlaatuinen viiden vuoden / 160 000 km:n takuu
  • Taloudelliset ja tehokkaat moottorit – kulutus pienimmillään 5,6 l / 100 km
  • Uuden NV300 hinnat lähtevät 30 993 eurosta

Innolla odotettu NV300 korvaa Primastarin ja sijoittuu Nissanin hyötyajoneuvomallistossa NV200:n/e-NV200:n ja NV400:n väliin. Tärkeä mallilanseeraus täydentää yhtiön hyötyajoneuvojen sukupolvenvaihdoksen. Uuden NV300:n lanseerauksen myötä Nissanin hyötyajoneuvomallisto kuuluu markkinoiden kattavimpiin. Tämä tarkoittaa, että monet yritysasiakkaat voivat hoitaa kaikki kuljetustarpeensa asioimalla Nissanin jälleenmyyjällä.
Pakettiautona, Crew Van ‑jatko-ohjaamoversiona ja tila-autona saatava NV300 tukee Nissanin laajapohjaista hyötyajoneuvojen strategiaa, joka kattaa pakettiautojen ohella palkitun Navara-lava-auton. Saatavissa on myös ohjaamoalustaversio, joka on täydellinen lähtökohta räätälöidyille korimuunnoksille. Asiakkaille tuo mielenrauhaa kokonaisvaltainen viiden vuoden / 160 000 km:n takuu, joka kattaa myös autoon asennetut alkuperäiset Nissan-lisävarusteet.

Laaja ja monipuolinen moottorivalikoima
Vähän kuluttavien moottorien ja alhaisten käyttökustannusten ansiosta NV300 on luokkansa taloudellisin auto. Perustana on Qashqai– ja X-Trail-crossovereista tuttu luotettava 1,6-litrainen dCi-diesel, joka on saatavissa kolmena eri tehovaihtoehtona: 95 hv:n moottorissa on yksi turboahdin ja 125 hv:n ja 145 hv:n versiot ovat kaksoisahdettuja. Valikoima on monipuolistunut huomattavasti Primastarista, johon ei ollut saatavissa kaksoisturbomoottoria lainkaan. Kaikki moottorit on yhdistetty kuusivaihteiseen manuaalivaihteistoon.
NV300:n pakettiautomalleista polttoainetaloudellisin on 125 hv:n versio, jonka yhdistetty kulutus on 5,9 l / 100 kmja CO2-päästöt vain 155 g/km. Samalla moottorilla varustettu Combi-malli pääsee vieläkin parempiin lukuihin (5,6 l / 100 km ja 145 g/km).

Ohjaamona ”liikkuva toimisto”
NV300:n suunnittelun johtoajatuksena oli yrityskäyttäjille suunnattu ”liikkuva toimisto” sekä henkilöautomainen mukavuus ja ajonautinto. Poikkeuksellinen ajodynamiikka ja huippuluokan ajoapu- ja turvallisuusjärjestelmät takaavat, että uusi NV300 on omassa luokassaan. Renault-Nissan-allianssin Sandouvillen tehtaalla Ranskassa valmistettava NV300 tulee myyntiin Euroopassa marraskuussa.

Hinnat alkaen (sis. alv:n + autoveron):
Nissan NV300 Van, 95 hv                         30 993 €  (lyhyt ja matala kori)
Nissan NV300 Van, 145 hv                       36 548 €  (pitkä ja korkea kori)

Nissan NV300 Combi, 95 hv                    40 072 €  (lyhyt ja matala kori)
Nissan NV300 Combi, 145 hv                 45 022 €  (pitkä ja matala kori)

Nissan Euroopassa
Nissan on yksi merkittävimmistä aasialaisista autonvalmistajista Euroopassa, ja sen palveluksessa on yli 17 600 työntekijää suunnittelu-, tutkimus- ja tuotekehitystoiminnoissa, tuotannossa, logistiikassa sekä myynnissä ja markkinoinnissa. Nissanin tehtailla Isossa-Britanniassa, Espanjassa ja Venäjällä valmistettiin viime tilikaudella yli 675 000 autoa; palkittuja crossover-malleja, pikkuautoja, katumaastureita, hyötyajoneuvoja sekä täyssähköautoja. Nissan LEAF on maailman suosituin täyssähköauto, jonka käyttäjistä 96 prosenttia on valmiita suosittelemaan autoa myös ystävilleen. Euroopan tuotevalikoimassa on tällä hetkellä 23 erilaista ja innovatiivista mallia Nissan- ja Datsun-tuotemerkeillä.

Nissan Nordic Europe Oy on Nissanin maahantuonti- ja markkinointiyritys, joka toimii Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa sekä Virossa, Latviassa ja Liettuassa. Yrityksellä on noin 185 työntekijää, ja sen pääkonttori sijaitsee Espoon Keilaniemessä.

Lue seuraavaksi