Uutiset

Autot

Syysloman reissut lähestyvät, oletko valmis?

Syksy on jo sen verran pitkällä, että on aika pakata kimpsut ja kampsut ja lähteä syysloman viettoon.  Kun autoon pakataan perheenjäsenten lisäksi kissat, koirat ja matkatavarat, alkaa tunnelma olla tukala. Jos haluat matkustaa mukavasti, ilman syliin ängettyjä pusseja ja kasseja, kannattaa harkita matkatavaroiden sijoittamista auton katolle. Kun matkatavarat ovat poissa silmistä omassa kuljetuslaatikossaan, parantuu kuljettajan näkökenttä ja turvallisuus auton sisällä paranee.

Kun kaikki tavarat on pakattu järkevästi ja turvallisesti omaan kuljetuslaatikkoonsa, jää auton sisälle enemmän tilaa ja autossa on mukavampi matkustaa myös pidempiä matkoja. Ratkaisu myös säästää vanhempien hermoja, kun takapenkin lapsilla on tilaa puuhailla omia juttujaan. Kun lapset eivät tinkaa kahden minuutin välein ”Koska ollaan perillä?”, on vanhempienkin helpompi rentoutua.

Thule on tunnettu monipuolisista kuljetusratkaisuistaan aina ”suksibokseista” ja muista kuljetuslaatikoista pyörätelineisiin. Uusinta uutta Thulelta on sulavalinjainen Thule Motion XT Alpine -kuljetuslaatikko, joka on erittäin helppokäyttöinen ja nopea naksauttaa paikoilleen. Kuljetuslaatikko asennetaan etuasentoon ajoneuvon katolle, joten auton tavaratilaan pääsee näppärästi käsiksi ilman, että boksi ja takaluukku kolhivat toisiaan.

Kun lastaat tavaraa kuljetuslaatikkoon, muistathan ottaa huomioon ajoneuvon suurimman sallitun kattokuorman. Laatikkoon kannattaa pakata kevyempiä, tilaa vieviä tavaroita ja sijoittaa painavimmat kamppeet auton tavaratilaan. Noudatathan aina myös mukana tulevia ohjeita, kun kiinnität boksin.

Lue seuraavaksi