Uutiset

Autot

Suomen Pakuhylly Oy palvelee jatkossa Espoon Juvanmalmilla

2010 vuonna perustettu  Suomen Pakuhylly Oy on muuttanut toukokuussa 2019 Espoon Juvanmalmille osoitteeseen Rajamaankaari 26K. Uudet tilat ovat loistavalla sijainnilla keskeisellä paikalla Kehä III:n läheisyydessä.

Uusille tiloille tuli tarve, kun kasvaneen kysynnän myötä piti saada varastoa nopeasti kasvatettua ja samoin isommille asennustiloille oli tarvetta. Nyt yritys pystyy edelleenkin lupaamaan tuotteille nopean toimitusajan, vain kaksi arkipäivää tilauksesta koko maahan. Myös kalusteiden asennuksen läpimenoajat ovat nopeita ja joustava palvelu taipuu tarvittaessa hyvinkin nopeisiin toimitusaikoihin.

Toiminta on edelleen keskittynyt vahvasti pakettiauton hyllyköihin ja kalusteisiin. Keskittymällä tehokkaasti tähän osa-alueeseen, pystytään tarjoamaan parhaat tuotteet parhaalla palvelulla ja asiakastyytyväisyys saadaan pidettyä korkeana. Ehtona on muun muassa, että kaikilla nettikaupan tuotteilla tulee olla 10 vuoden takuu materiaali- ja valmistusvirheiden varalle. Lisäksi tarjotaan tyytyväisyystakuu tuotteille ja palvelulle.

Uudessa nykyaikaisessa toimitilassa on esittelytila, jossa pääse vapaasti tutustumaan E-Flex tuotteisiin ja samasta osoitteesta saa myös asiantuntevan palvelun ja opastuksen oikeiden tuotteiden valitsemiseen.

Tavarantilaus onnistuu sujuvasti nettikaupasta hyllytpakuun.fi – tai sitten ottamalla myyntiin yhteyttä – tai tulemalla paikanpäälle nauttimaan ammattimaisesta palvelusta.

Lue seuraavaksi