Uutiset

Autot

Sprinter Altas käynnistää onnistuneen loman

Santa Claus Holiday Village on Rovaniemellä napapiirillä sijaitseva erittäin monipuolinen matkailuyritys, jonka palveluista nauttii vuosittain tuhansia turisteja, joista noin 90 prosenttia saapuu Suomen ulkopuolelta. Lomamatkoilla ensivaikutelma vaikuttaa vahvasti tunnelmaan pääsemiseen ja Santa Claus Holiday Village onkin panostanut turistien viihtyvyyteen myös laadukkaissa kuljetuksissa. Yritys hankkikin tätä palvelua entisestään kehittämään uuden upean Mercedes-Benz Sprinter pienoislinja-auton Altasin korityöllä ja auton pohjoiseen toimitti turkulainen alan asiantuntija Bussikauppa.

Napapiirin alueelle saapuu vuosittain yli 400 000 turistia ja yhä suurempi osa saapuu todella kaukaa, kuten Japanista, Kiinasta sekä Vietnamista. Pitkän matkustamisen jälkeen on hyvin oleellista, että kuljetukset lentokentältä majoitustiloihin toimivat ripeästi ja laadukkaasti. Santa Claus Holiday Villagen asiakkaita kentällä odottaa lämpimänä Mercedes-Benz Sprinter 516 CDI, jonka tyylikäs jouluinen ulkonäkö, miellyttävät istuimet ja matkatavaroiden isot säilytystilat saavat loman mukavasti käyntiin rankankin lentomatkan jäljiltä.

Luonto ja aktiviteetit tärkeitä

Santa Claus Holiday Villagen Marko Jääskö kertoo yrityksen toimineen alun perin matkamuistomyymälänä, mutta vuosien aikana myymälän rinnalle on kasvanut todella suuri ja monipuolinen palvelukokonaisuus. ”Meillä on tällä hetkellä huippuluokan ravintola ja 74 tasokasta mökkiä, joissa on yhteensä 280 vuodepaikkaa. Ensi vuonna valmistuu uusi päärakennus, jonka kautta majoituskapasiteetti miltei tuplaantuu”, kertoo Jääskö.

Laadukkaiden majoitus- ja ravintolapalveluiden lisäksi asiakkaille on tarjottava myös monipuolinen kattaus harrastusmahdollisuuksia. ”Meillä on runsas valikoima eri aktiviteetteja, joista asiakas saa räätälöityä itselleen kiinnostavimman paketin. Tarjolla on esimerkiksi poro-, moottorikelkka- ja huskysafareja, lumikenkäretkiä, pilkkikalastusta, revontulien ihailua sekä shoppailua, tietenkään hiihto- ja laskettelumahdollisuuksia unohtamatta” korostaa Jääskö. ”Vaikka talvi on edelleen tärkein sesonkiaika, on myös kesämatkailu kovassa kasvussa ja varsinkin yötön yö on tulevaisuudessa varmasti aikamoinen valtti turistien kiinnostuksesta kilpailtaessa”, Jääskö lisää.

Sprinter Altas vastaa asiakkaiden odotuksiin

Suomen Lapin matkat eivät varmasti ole aivan edullisimpien lomien joukossa, joten on oletettavaa, että asiakkaat vaativat rahoilleen vastinetta. ”Kun etsimme sopivaa ajoneuvoa lentokenttäkuljetuksiin, aktiviteettitapahtumiin sekä mökkialueen sisäisiin kuljetuksiin, oli selvää, että laadusta ei voi tinkiä. Mercedes-Benz oli luonnollinen valinta ja Bussikaupan Jari Mäen tarjoama kokonaispaketti Altas-bussista erottui nopeasti edukseen”, kertoo Jääskö. ”Sain omat erikoistoiveeni hyvin läpi ja esimerkiksi auton keskiosassa sijaitseva laukkuteline on osoittautunut todella toimivaksi ratkaisuksi. Sprinterissä on kuljettajan lisäksi 16 istumapaikkaa ja seisomaankin mahtuu vielä kuusi henkilöä, mikä riittää meidän tarkoitusperiimme mainiosti”, Jääskö kiittää.

Bussikaupan Jari Mäki onkin hyvin tyytyväinen liettualaisen Altas-korinrakentajan laatuun ja joustavuuteen. ”Vaikka kyseessä on kohtuullisen iso koritehdas, otetaan asiakkaan toivomukset hyvin huomioon. Marko valitsi Santa Claus Holiday Villagen ajoneuvon verhoilumateriaalit sekä värimaailman ja yhdessä räätälöimme sopivan talvivarustuksen, jossa esimerkiksi ilmawebaston kautta Sprinter erottuu edukseen myös usein kovissa pakkasolosuhteissa suoritettavissa lyhytkestoisissa ajoissa”, kertoo Mäki. Jääskön auton upean ulkonäön viimeisteli rovaniemeläisen Mainostaso Oy:n tyylikäs teippaus, mutta halutessaan auton saa Bussikaupan kautta myös valmiiksi teipattuna.

Sprinter jokapäiväiseen käyttöön

Santa Claus Holiday Villagen johtotähdelle on luvassa runsaasti käyttötunteja vaativissa olosuhteissa. ”Ajomatkat eivät välttämättä ole pitkiä, mutta valmiudessa on oltava miltei vuorokauden ympäri lähes koko vuoden. Sprinter Altas onkin jo nyt osoittautunut hyväksi hankinnaksi ja asiakkaidemme ihastelevat ilmeet autoon noustessa kertovat paljon. Onnistunut loma alkaa asiakkaiden arvoisilla kuljetuksilla Mercedes-Benz Sprinter Altas antaa hyvän lähtökohdan upealle lomalle”, päättää Jääskö.

Lue seuraavaksi