Uutiset

Autot

Siirrettävä yksipilarinostin tuo lisätilaa korjaamoihin

Vannetukku laajentaa nostinvalikoimaansa tuomalla markkinoille ammattilaisille tarkoitetun siirrettävän SteyrTek-yksipilarinostimen. Siirrettävä yksipilarinostin helpottaa työskentelyä korjaamoissa vapauttamalla lisätilaa huoltotöille.

Kiinteän pumppukärryn avulla liikuteltava yksipilarinostin on hyödyllinen korjaamokone niin pienissä kuin suurissa korjaamoissa. Työntekijä voi yksinkin siirtää nostinta helposti paikasta toiseen ahtaissa tiloissa.

”Siirrettävä yksipilarinostin säästää korjaamoiden työaikaa ruuhka-aikoina ja lisää työn tuottavuutta. Nostin on varma sijoitus, joka tuottaa hyvinkin lyhyen ajan jälkeen puhdasta voittoa. Tarvittaessa nostimen voi siirtää pois tieltä korjaamon tai tallin nurkkaan ja ottaa jälleen uudestaan käyttöön, kun työtilanne sitä vaatii. Erityisesti ahtaissa korjaamoissa arvostetaan tehokasta tilankäyttömahdollisuutta – varsinkin juuri nyt sesonkiaikana, jolloin jonot korjaamoiden ovilla ovat pitkät”, sanoo Vannetukun toimitusjohtaja Jukka Heiskanen.

SteyrTek-nostimet ovat saavuttaneet lyhyessä ajassa hyvän markkina-aseman Suomessa edullisen hinnan ja kestävän laatunsa ansiosta. Vannetukku tarjoaa kaikille SteyrTek-nostimille rahoitusmahdollisuuden, joka soveltuu yrityksille, yhteisöille ja seuroille, joilla on Y-tunnus. Rahoitusvaihtoehdossa asiakas voi valita joko pienemmän tai suuremman kuukausierän omien tarpeidensa mukaan.

”Vannetukun tarjoama rahoitus on joustava vaihtoehto. Sovellamme rahoitusmahdollisuutta kaikkiin maahantuomiimme SteyrTek-korjaamokoneisiin. Monet korjaamot ovat ottaneet ilolla vastaan mahdollisuuden itse valita lyhennyksen määrän. Tällä tavoin he ovat onnistuneet hankkimaan kerralla useampiakin korjaamokoneita toimintansa tehostamiseksi”, jatkaa Heiskanen.

TP

Lue seuraavaksi