Uutiset

Autot

Secto tukee Lastensairaalahanketta sähköautolahjoituksella

Kotimainen sähköautoihin erikoistunut leasingyritys Secto Automotive Oy tukee yhteistyössä sähköisen liikenteen kumppaneiden kanssa Helsingin Meilahteen rakennettavaa uutta Lastensairaalaa lahjoittamalla hankkeen tukiyhdistyksen käyttöön Nissan Leaf -sähköauton kolmeksi vuodeksi. Secto haluaa eleellä osallistua talkoisiin ja helpottaa tukiyhdistyksen arjen työtä ja toimintaa.

”Lastensairaala 2017 on tulevaisuuteen katsova hanke ja sähköautot puolestaan tulevaisuuden kulkuvälineitä. Kuulimme, että hankkeen tukiyhdistys tarvitsee toimintansa pyörittämiseen kulkuneuvon, ja halusimme auttaa,” kertoo Secton toimitusjohtaja Matias Henkola.

Sähköautoa varten on rakennettu rakennustyömaan läheisyyteen Plugit Finlandin toimesta oma latauspaikka, jotta päivittäinen käyttö olisi mahdollisimman mutkatonta. Lahjoitettuun pakettiin kuuluvat kulkuneuvon lisäksi täydet leasing-palvelut, kuten huolto ja vakuutukset.

”Halusimme eleellä sekä tukea yhdistyksen arjen puurtamista että tuoda hankkeen katukuvaan ja ihmisten mieliin. Auto on teipattu Lastensairaala 2017 -hankkeen tarroin, joten toivottavasti se muistuttaa kaduilla liikkuvia ihmisiä tärkeästä asiasta,” sanoo Henkola, jonka mukaan lahjoitus toteutetaan yhteistyössä Santander Consumer Financen, Nissanin ja Plug it -Finlandin kanssa.

Lue seuraavaksi