Uutiset

Uutiset

RVS suojaa saranoista moottoreihin ja teollisuuskohteisiin

Oy RVS Technology Ltd. on kotimainen yritys, joka on vuodesta 2007 alkaen kehittänyt edistyksellistä RVS-tuoteperhettä nykytekniikan vaatimusten mukaisesti. RVS-tuotteiden avulla asiakkaan koneiden sekä laitteiden luotettavuus ja tehokkuus paranevat, huoltovälit sekä käyttöikä kasvavat ja energiankulutus pienenee, jonka kautta myös päästöt sekä käyttökustannukset laskevat.

Oy RVS Technology Ltd. on kotimainen, edistyksellisestä kehitystyöstä tunnettu yritys, jonka monipuolinen tuotevalikoima vähentää metallien välistä kitkaa kaikissa tilanteissa. Yhtiön edustajien, toimitusjohtaja Raimo Grönroos (vas), tekninen johtaja Jouni Vaahtera (keskellä) ja myyntijohtaja Jyrki Norppo (oik), mukaan käyttökohteita rajaa vain asiakkaan mielikuvitus.

RVS-tuotteet poikkeavat ratkaisevalla tavalla markkinoilla olevista öljyn lisäaineista. RVS ei vaikuta voiteluaineen ominaisuuksiin ja sen vaikutus kitkapinnoilla on pysyvä, eikä siis poistu öljyä vaihdettaessa mihinkään. RVS-teknologia muodostaa metallikitkapinnoille eräänlaisen kovavoitelupinnan (solid lubricant), jota voi luonnehtia metallin lisäaineeksi, jos nimitystä lisäaine on pakko käyttää. RVS tunnistaa kitkan tuottaman lämmön ja muodostaa kohtaan tribokeraamisen pintakerroksen ja näin uudistaa metallipintaa. Aine havaitsee älykkäitten ominaisuuksiensa ansiosta kitkan alentamista vaativat alueet ja toimii juuri oikeissa kohteissa. Moottorit ja vaihteistot ovat luonnollisesti merkittävä kohdealue, mutta monipuolisen tuoteperheen ansiosta hyödyn saa käytännössä kaikkiin tilanteisiin, joissa syntyy kitkaa kahden metallipinnan välille. Käyttökohteiden määrä on huikea niin maaliikenteessä, ilmailussa, teollisuudessa sekä merenkulussa ja tälläkin hetkellä RVS-tuotteet takaavat yhtä hyvin ovensaranoiden sekä tuulimyllyjen toimintaa.

Pitkäaikainen ja edelleen jatkuva tuotekehitys


RVS-tuotteet tuovat moottoreille luotettavuutta ja tehokkuutta. Samalla huoltovälit sekä käyttöikä kasvavat ja energiankulutus pienenee, jonka kautta myös päästöt sekä käyttökustannukset laskevat.

RVS-teknologian historia juontaa öljynporausteollisuuteen, jossa havaittiin tiettyjen mineraalien lisäävän poranterien kestävyyttä huomattavasti. Ilmiötä tutkittiin tarkoin ja suomalainen yritys päättikin ostaa koko teknologian ja tutkimustulokset itselleen. Kehitystyö on jatkuvaa ja nyt markkinoilla ovat kolmannen sukupolven tuotteet ja neljäs on patentointivaiheessa.

”Tuotteemme ovat patentoitu kansainvälisesti ja ainutlaatuisten toimintaedellytystensä johdosta niitä on mahdotonta kopioida. RVS:n kasvava kysyntä on tuonut myös lieveilmiöitä ja markkinoille on tullut nimeltään RVS-tuotteita muistuttavia aineita, mutta täytyy muistaa, ettei niillä ole mitään tekemistä Oy RVS Technology Ltd:n tuotteiden kanssa. Kannattaa siis katsoa tarkoin, mitä pakkauksen kyljessä lukee”, korostaa RVS Technologyn toimitusjohtaja Raimo Grönroos.

Loistavat käyttökokemukset

Sanotaan, että suomalainen ei usko ennen kuin näkee. Niinpä, huolimatta kaikista luotettavista tutkimustuloksista, viidakkorumpu on RVS:n kaltaisen tuotteen kohdalla paras tiedonvälityskanava. ”Olemme keränneet nettisivuillemme sekä facebook-sivustolle runsaasti kokemuksia RVS-tuotteiden käyttäjiltä varsin monipuolisilta toimialoilta. Mukana on teollisia kohteita, autoilijoita, moottoripyöräilijöitä sekä veneilijöitä ja arvosteluista voi lukea RVS:n vaikutuksista esimerkiksi moottorin ja vaihteiston toimintaan. Sivuilta on myös tietoa RVS:n hyödyistä moottoriurheilussa esimerkiksi Sami Seliön F1-veneissä, Ossi Oikarisen kiihdytysautoissa tai Pekka Päivärinnan sivuvaunuluokan kilpureissa”, lisää myyntijohtaja Jyrki Norppo.

Yksinkertainen toimenpide ja nopea vaikutus

RVS:n suuria etuja on sen helppokäyttöisyys, sillä prosessi ei vaadi laitteiston purkamista, kokoamista tai lähettämistä minnekään. Esimerkiksi moottorissa RVS lisätään öljyyn ja seuraavan öljynvaihdon yhteydessä tehtävä uusintakäsittely riittää. ”RVS:n käyttö on yksinkertaista ja kattavan valikoiman ansiosta tarjolla on aina oikea tuote oikeaan kohteeseen. Tuotekehityksen kautta tarjontaa on niin bensiini- kuin dieselmoottoreille, vaihteistoihin, ohjaustehostimiin, teollisuuskohteisiin ja vaikkapa pienkoneisiin sekä aseisiin. RVS-tuotteet sopivat mainiosti ammattiliikenteeseen ja RVS:n käytöllä on helppo saavuttaa merkittäviäkin taloudellisia hyötyjä hyvin pienillä kustannuksilla. Polttoaineissa säästön osuus on 5-10 prosenttia ja päästöt laskevat vastaavasti ja kun kunnostustarve pienenee, tuottavuus paranee”, toteaa tekninen johtaja Jouni Vaahtera.

Kotimaan jakeluverkosto kunnossa, vienti kasvussa

RVS-tuotteet soveltuvat loistavasti myös matkailuajoneuvoihin.

RVS:n suosiosta ja toiminnan luotettavuudesta kertovat edustukset merkittävissä kotimaisissa varaosaketjuissa.

”Lähin jälleenmyyjä kannattaa tarkistaa nettisivuiltamme. Sieltä löytyvät myös tuotteittemme toimintaperiaatteet ja otos riippumattomia testituloksia”, toteaa Norppo.

”Myös vienti kasvaa ja viemme tällä hetkellä 13. maahan, joista mainittakoon USA, Tanska, Ruotsi, Meksiko sekä Kolumbia, Baltian maita unohtamatta. Vientiä vahvistaa Business Finlandin tukema BtoB-kehityshanke.

 Kaikki tämä viestii tuotteiden toimintakyvystä ja vakuuttavuudesta,  sillä tuhansien asiakkaiden tyytyväisyys ei ole sattumaa”, Grönroos päättää.

 

Lue seuraavaksi