Uutiset

Autot

RVS suojaa metallipinnat kaikissa olosuhteissa

Oy RVS Technology Ltd on täysin kotimainen yritys, joka on 90-luvulta lähtien kehittänyt edistyksellistä RVS-tuoteperhettä nykytekniikan vaatimusten mukaisesti. RVS-tuotteiden avulla asiakkaan koneiden sekä laitteiden luotettavuus ja tehokkuus paranevat, huoltovälit sekä käyttöikä kasvavat ja energiankulutus pienenee, jonka kautta myös päästöt sekä käyttökustannukset laskevat.

RVS-tuotteet poikkeavat huomattavasti alan muista lisäaineista, sillä teknologiansa kautta RVS on metallin lisäaine eikä muiden kaltainen öljyn lisäaine. RVS tunnistaa kulumisen aiheuttaman kitkan tuottaman lämmön ja muodostaa kohtaan tribokeraamisen nanopintakerroksen ja näin uudistaa metallipintaa. Aine havaitsee kitkan alentamista vaativat alueet ja toimii juuri oikeissa kohteissa. Moottorit ja vaihteistot ovat luonnollisesti merkittävä kohdealue, mutta monipuolisen tuoteperheen ansiosta hyödyn saa käytännössä kaikkiin tilanteisiin, joissa syntyy kitkaa kahden metallipinnan välille. Käyttökohteiden määrä on huikea niin maaliikenteessä, ilmailussa, teollisuudessa sekä merenkulussa ja tälläkin hetkellä RVS-tuotteet takaavat yhtä hyvin ovensaranoiden sekä tuulimyllyjen toimintaa.

Pitkäaikainen tuotekehitys

Oy RVS Technology Ltd on kotimainen, edistyksellisestä kehitystyöstä tunnettu yritys, jonka monipuolinen tuotevalikoima vähentää metallien välistä kitkaa kaikissa tilanteissa. RVS:n myyntijohtaja Jyrki Norpon mukaan käyttökohteiden määrä on vain asiakkaan mielikuvituksesta kiinni.

RVS-teknologian historia juontaa porausteollisuuteen, jossa havaittiin tiettyjen mineraalien lisäävän poranterien kestävyyttä huomattavasti. Ilmiötä tutkittiin tarkoin ja suomainen yritys päättikin ostaa koko teknologian ja tutkimustulokset itselleen. Kehitystyö on jatkunut siitä lähtien vauhdilla ja nyt markkinoilla ovat kolmannen sukupolven tuotteet, neljännenkin ollessa jo kehitteillä.

”Tuotteemme ovat patentoitu kansainvälisesti ja ainutlaatuisuuden vuoksi niitä on mahdotonta kopioida. RVS:n suosio on tuonut myös lieveilmiöitä ja markkinoille on tullut nimeltään RVS-tuotteita muistuttavia aineita, mutta täytyy muistaa, ettei niillä ole mitään tekemistä Oy RVS Technology Ltd:n tuotteiden kanssa. Kannattaa siis katsoa tarkoin, mitä pullon kyljessä lukee”, korostaa RVS Technologyn myyntijohtaja Jyrki Norppo.

Loistavat käyttökokemukset

RVS:n ainutlaatuinen teknologia tunnistaa kitkan aiheuttaman lämmön ja muodostaa kohteeseen suojaavan pintakerroksen.

Vanhan sanonnan mukaan suomalainen ei usko ennen kuin näkee ja kaikista luotettavista tutkimustuloksista huolimatta luotettava viidakkorumpu on RVS:n kaltaisen tuotteen kohdalla paras tiedonvälityskanava. ”Olemme keränneet nettisivuillemme sekä facebook-sivustolle runsaasti kokemuksia RVS-tuotteiden käyttäjiltä hyvin monipuolisilta toiminta-aloilta. Mukana on niin autoilijoita, moottoripyöräilijöitä sekä veneilijöitä ja arvosteluista voi lukea RVS:n vaikutuksista esimerkiksi moottorin ja vaihteiston toimintaan. Sivuilta löytää myös tietoa RVS:n hyödyistä moottoriurheilussa esimerkiksi Sami Seliön F1-veneissä tai Pekka Päivärinnan sivuvaunuluokan kilpureissa”, lisää Norppo.

Yksinkertainen toimenpide ja nopea vaikutus

RVS-tuotteet tuovat moottoreille luotettavuutta sekä tehokkuutta ja samalla huoltovälit sekä käyttöikä kasvavat ja energiankulutus pienenee, jonka kautta myös päästöt sekä käyttökustannukset laskevat.

RVS:n etuna toimii myös sen helppokäyttöisyys, sillä prosessi ei vaadi koneiston purkamisia tai lähettämisiä. Esimerkiksi autonmoottorissa RVS lisätään öljyyn ja seuraavan öljynvaihdon yhteydessä tehtävä uusintakäsittely riittää. ”RVS:n käyttö on yksinkertaista ja kattavan valikoiman ansiosta tarjolla on aina oikea tuote oikeaan kohteeseen. Tuotekehityksen kautta tarjontaa on niin bensiini- kuin dieselmoottoreille, vaihteistoihin, ohjaustehostimiin, teollisuuskohteisiin ja vaikkapa pienkoneisiin sekä asepuolelle. RVS-tuotteet sopivat mainiosti myös ammattiliikenteeseen ja RVS:n käytöllä on helppo saavuttaa merkittäviäkin taloudellisia hyötyjä hyvin pienillä kustannuksilla. Polttoaineissa säästön osuus on 5-10 prosenttia ja myös päästölukemat laskevat selvästi”, jatkaa Norppo.

Myyntiverkosto kunnossa, vienti vauhdissa

RVS:n saavuttamasta suosiosta ja toiminnan luotettavuudesta kertovat edustukset merkittävissä kotimaisissa varaosaketjuissa. ”Lähin jälleenmyyjä kannattaa tarkistaa nettisivuiltamme. Myös vientitoimintamme on kasvanut merkittäväksi ja tällä hetkellä tärkeimmät asiakasmaamme ovat USA, Tanska, Ruotsi, Meksiko sekä Kolumbia. Kaikki tämä kertoo omaa kieltään tuotteiden toimintakyvystä ja vakuuttavuudesta, sillä tuhansien asiakkaiden tyytyväisyys ei ole sattumaa. Sivustojemme kautta saa helposti selville tuotteidemme toimintaperiaatteen, voi lukea riippumattomia testituloksia ja löytää helpoimmat kanavat tuotteisiin tarkempaa tutustumista varten”, Norppo päättää.

Lue seuraavaksi