Uutiset

Autot

Philipsiltä värikkäät ajovalot

Kuljettajat voivat jatkossa piristää autonsa ulkonäköä lisäämällä väriä myös ajovaloihin, sillä Philips esittelee nyt tieliikenteeseen hyväksytyt värilliset ajovalopolttimot. Kuljettajilla on mahdollisuus tehdä autoistaan entistä yksilöllisempiä lisäämällä etuvaloihinsa häivähdyksen sinistä, vihreää, keltaista tai violettia.

Autojen lisävarusteet, kuten räätälöidyt vanteet, kuvioidut sivupeilit ja erilaiset istuinten verhoilukankaat ovat tulleet yleisemmiksi ja suosituimmiksi viime vuosina. Nyt autojensa tyylistä kiinnostuneilla on mahdollisuus tehdä niistä vielä yksilöllisempiä ja asentaa niihin haluamansa väriset ajovalot. Philips ColorVision on ensimmäinen eurooppalaisen lainsäädännön mukainen värillinen ajovalopolttimo, joka on hyväksytty tieliikenteeseen.

https://www.youtube.com/watch?v=9JuAqJYluMk

”Kehitämme jatkuvasti uusia innovatiivisia valotuotteita autoteollisuuteen. Nyt esittelemme täysin uuden tuotteen, joka vetoaa kuljettajan yksilöllisyyden kaipuuseen. Omat tutkimuksemme ja trendit osoittavat, että kuljettajat haluavat nykyään panostaa autojensa persoonallisuuteen ja erottuvuuteen. Suomalaiset voivat ColorVisionin avulla nyt ensimmäistä kertaa ajaa maanteillä sinisen, vihreän, keltaisen ja pinkin sävyisillä ajovaloilla”, sanoo Philips Automotiven Suomen myyntipäällikkö Toni Tammi.

ColorVision-polttimoiden väritehoste on saatu aikaan uudella pinnoitetekniikalla, joka antaa etuvaloille värillisen ulkoasun. Polttimoista heijastuva valokeila on kuitenkin erittäin kirkkaan valkoinen, jolloin edessä oleva ajorata näkyy hyvin. Innovatiivisen tekniikan ansiosta ColorVision-ajovalopolttimot valaisevat tien tavallisia ajovaloja 60 prosenttia kirkkaammalla valkoisella valolla ja lisäävät näkyvyyttä jopa 25 metriä. Valmistajan mukaan Philips ColorVision ajovalopolttimot vastaavat laadultaan ja muilta ominaisuuksiltaan yhtiön muita ajovalopolttimoita.

Lue seuraavaksi