Uutiset

Autot

Nissanille uusi jälleenmyyjä Mikkeliin

Nissan Nordic Europe Oy on solminut Osuuskauppa Suur-Savon kanssa jälleenmyyntisopimuksen, joka kattaa Nissanin myyntitoiminnot Savon Autokeskuksessa Mikkelissä ja huollot Etelä-Savon Autossa Mikkelissä ja Savonlinnassa sekä Karlassa Varkaudessa.

”Olemme vakuuttuneita uuden toimijan vahvoista paikallisista näytöistä autokaupassa. Olemmme myös tyytyväisiä heidän laajaan asiakasomistajakantaansa, jolle pääsemme nyt tarjoamaan uudistunutta, kaikkien aikojen nuorinta Nissan-mallistoamme ”, toteaa Sanna Kaipia, Country Manager, Nissan Nordic Europe.”Luotamme, että asiakkaamme Mikkelissä, Savonlinnassa ja Varkaudessa otetaan avosylin vastaan Osuuskauppa Suur-Savon toimipisteissä ja uudet toimijat palvelevat heitä hyvin. Toivotamme Savon Autokeskuksen, Etelä-Savon Auton ja Karlan ammattilaiset tervetulleiksi vahvaan Nissan-verkostoon.”

”Olen erittäin tyytyväinen ja iloinen uudesta merkkiedustuksesta. Olemme jo usean vuoden ajan etsineet autokauppaamme uutta sopivaa merkkiä. Nissan-merkkiedustus toteutti tämän toiveen”, toteaa Osuuskauppa Suur-Savon toimitusjohtaja Heikki Hämäläinen. ”Päätökseen uudesta merkkiedustuksesta vaikuttivat osuuskaupan strategian mukainen tavoite vahvistaa autokaupan toimintaa ja palveluja sekä Nissanin vahva markkina-asema, suuri autokanta ja nykyaikainen automallisto. Lisäksi uuden merkkiedustuksen myötä asiakasomistajiemme palvelutarjonta laajenee. Myös autokauppamme hyvät valmiudet ja valmiit tilat toiminnan käynnistämiselle vaikuttivat päätökseen.”

Nissanin pitkäaikainen jälleenmyyjä, Karikon Autotalo, lopettaa Nissanin jälleenmyynti- ja huoltotoiminnot Mikkelissä ja Savonlinnassa. ”Haluan kiittää lämpimästi Karikon Autotalon henkilöstöä siitä tinkimättömästä työstä, mitä he ovat vuosikymmenten aikana tehneet niin Nissan-myynnissä kuin -huollossakin. Karikkolaiset ovat rakentaneet ison paikallisen Nissan-asiakaskannan ja pitäneet siitä erittäin hyvää huolta”, kiittää Sanna Kaipia.

Lue seuraavaksi