Uutiset

Autot

Niemi Palvelut palkkaa 200 uutta työntekijää

Kevään 2019 aikana Niemi Palvelut oy palkkaa 100 vakituista ja 100 tilapäistä uutta työntekijää. Kevään aikana yritys myös nostaa muutto- ja logistiikkapalvelutehtävissä toimivien työntekijöidensä palkkoja. Uudet palkat ovat jopa 10-20 % korkeammat kuin mitä alan työehtosopimus edellyttää.

Pitkään jatkunut työvoimapula on viime vuoden aikana hankaloittanut Niemi Palveluiden toimintaa monin tavoin. Yritys ei ole voinut toteuttaa kaikkia palvelutehtäviä asiakaslupauksensa mukaisesti. Pula osaavista ja motivoituneista tekijöistä on myös kuormittanut ajoittain kohtuuttomasti yrityksen nykyisiä työntekijöitä.

Niemen on ollut pakko lähteä mukaan Suomessa palvelualalla meneillään olevaan palkkakilpailuun. Yrityksen muutto- ja logistiikkapuolen työntekijöiden palkkataulukot on rukattu uuteen malliin. Kevään aikana muuttohenkilöstön, kuljettajien, kalusteasentajien ja muuttotyönjohtajien palkat nousevat jopa 10–20 % yli alan työehtosopimuksen mukaisten palkkojen. Tehtävästä riippuen aloitustuntipalkat tulevat olemaan 10–15 euroa. Oman osaamisen kehittämisen ja asiakaspalvelukyselyiden kautta saatavien positiivisten asiakaspalautteiden myötä tuntipalkka voi kohota jopa 12–17 euroon. ”Palkkaremontin” lisäksi Niemi tarjoaa vakituiselle henkilöstölle laajennetun YTK-työttömyysturva­vakuutuksen sekä useita kymmeniä muita etuja.

”Näillä toimilla haluamme osaltamme varmistaa, että työntekijämme viihtyvät talossa ja suosittelevat Niemeä työnantajana myös omalle kaveripiirilleen. Uskomme, että näin voimme taata asiakaslupauksemme mukaisen palvelutason kaikille kuluttaja-, yritys- ja julkispuolen asiakkaillemme”, toimitusjohtaja Ilpo Niemi lupaa.

Lue seuraavaksi