Uutiset

Autot

Multi Car -huoltoautokalusteet isältä pojalle

Multi Car Oy on palvellut maamme hyötyajoneuvoalaa jo 20 vuoden ajan ja vuodesta 2001 lähtien yrityksen toimitilat ovat sijainneet Akaan Viialassa. Yrityksen periaatteena oli alusta lähtien korostaa kotimaisen työn arvokkuutta ja tästä on pidetty kiinni, mistä osoituksena kaikki yrityksen kalusteet ovat edelleen täysin Suomessa valmistettuja. Viime aikoina Multi Car on myös laajentanut myyntivalikoimaansa ja nykyään edustukseen kuuluvat JT-Motors Oy:n valmistamat laadukkaat JJ-Trailer-perävaunut sekä niiden tarvikkeet.

Multi Car Oy:n Kim Santamaa on vuosien ajan seurannut hyötyajoneuvoalan kehitystä lähietäisyydeltä. Kahden vuosikymmenen aikana ajoneuvopuolella on tapahtunut suuria muutoksia niin merkeissä kuin malleissa ja Multi Car -tuoteperhe on pysynyt muutoksessa mukana. Tuotteiden kehitys on tapahtunut myös hyvin asiakasystävällisesti ja kustannustehokkaasti, mikä mahdollistaa uusien ja olemassa olevien kalusteiden täydellisen yhdistämisen.  ”Kaikki laatikostot ovat samaa sarjaa, jolloin kalustusta pystytään muokkaamaan kymmenien vuosienkin päästä tämän päivän tarpeita vastaavaksi. Laatikostoja voidaan lisätä hyllystön sisälle, koska kaikki tuotteet ovat aina valmistettuja mittatarkasti samalla mittajaolla”, korostaa Santamaa. Tämän ansiosta kalusteet voidaan helposti siirtää aina seuraavaan ajoneuvoon ja tarvittaessa muutella työtehtävien mukaan.

Laaja valikoima myös verkkokaupassa

Multi Carin kattavan valikoiman ansiosta yrityksellä on tarjota sopiva ratkaisu hyvin monipuolisiin työtehtäviin. ”Vuosien kokemuksella tarkistamme asiakkaan tilauksen sopivuuden hänen tilamaansa autoon. Annamme suosituksia hyllystön muokkaamiseen ja jos asiakas haluaa asentaa kalusteet itse, niin toimitamme myös asennusohjeet” kertoo Santamaa.

Yrityksen nettisivuilla on tarjolla laaja tuoterepertuaari, jossa on esillä valmiita paketteja niin avohyllyistä kuin hyllystöjä laatikostoilla. ”Tuhansien vaihtoehtojen ansiosta kaikkia valmiita paketteja voidaan räätälöidä asiakaskohtaisesti käyttäjälle sopivaksi tuotekokonaisuudeksi. Samoilla sivuilla on myös paljon autokohtaisesti tehtyjen kalustekokonaisuuksien kuvia, joita hyödyntämällä asiakkaan on helpompi hahmottaa kalusteiden todelliset mittasuhteet suhteessa auton tavaratilaa”, Santamaa jatkaa.

Yksilöllistä asiakaspalvelua

Nopeus ja joustavuus ovat pienen yrityksen valtteja. ”Tilatut tuotteet ovat noudettavissa heti suoraan varastosta tai ne toimitetaan suoraan toimipisteeseen. Useimmiten aamupäivällä saatu tilaus on perillä jo seuraavana päivänä. Valikoimasta löytyy myös kaikkia huoltoautokalustusta täydentäviä tarvikkeita kuten koukustoja, LVI-tarvikkeita, toimistovarusteita sekä pientarvikkeita. Tietenkään ergonomiaa ja turvallisuutta ei voi unohtaa ja valikoimaan kuuluu esimerkiksi kumimattoja, sidontatarvikkeita sekä sammuttimia”, lisää Santamaa. Tehokkaan toiminnan myötä pystytään kaikkien tuotteiden hinnat pitämään edullisina.

 JJ-Trailer-perävaunut kovaan käyttöön

Kotimaista laatua arvostava Santamaa edellyttää myös edustamiltaan tuotteilta paljon. ”JJ-Trailer-perävaunut täyttävät materiaalivalinnoiltaan, komponenteiltaan ja työn laadun puolesta kriteerit. Myös laaja kokovalikoima sekä kattava vakiovarustelu, kuten kippi ja nokkapyörä, miellyttävät vaativaakin asiakaskuntaa”, korostaa Santamaa.  Kuomuina käytetään Jaxalin laatutuotteita ja halutessaan vaunun saa myös maalattuina versioina. ”Erityisesti musta malli on ollut hyvin suosittu ja kyllä värikkäimmillekin vaunuille on löytynyt ostajakuntansa juuri erottuvuutensa ansiosta, sillä se vähentää pitkäkyntisten kiinnostusta”, Santamaa korostaa.

Lue seuraavaksi