Uutiset

Autot

Mercedes-Benz Vito – esteetön tehdasbussi

Uutta Carsportilta

Jonasson Oy tuo jatkuvan tuotekehityksensä ansiosta uutuustuotteita markkinoille reippaalla tahdilla. Nyt on vuorossa Mercedes-Benz Viton uutuusmalli nopeasti kasvavaan esteettömien autojen luokkaan.  Huippuvarusteltuun pakettiin kuuluu esimerkiksi Carsport design-katto- sekä takaovienkorotus, Carsport Trend -kattoverhoilu, kuusi halogeenisisävaloa himmentimillä ja pikalukittava kolmiosainen Feal-ajoluiska kevennetyillä kaasujousilla

Uutuuspaketti rakennetaan aina Viton pitkään malliin ja siihen kuuluvat myös takapariovet sekä tehtaan sähköovet. Istuinten kiskokiinnitys helpottaa liikuteltavuutta ja pyörätuolikiinnitys tapahtuu standardien mukaisesti.  Lisävarusteiksi on mahdollisuus vielä hankkia tehdasilmastoinnin ohjaus kattokanavistoon, led-tunnelmavalaistus sekä Rica-astinlauta. Takaosan pyörätuolipaikka on reilun kokoinen ja sisäkorkeuskin on komeat 158 senttimetriä.

Esteetön Vito-tehdasbussi täydentää loistavasti Mercedes-Benzin tarjontaa taksiluokkaan ja asiakas saa monipuolisen ajoneuvon kerralla helposti, nopeasti ja kustannustehokkaasti. Esteetön Vito on hinnoiteltu hyvin maltillisesti ja edullisimman Vito 110 CDI:n hinnaksi tulee veroineen noin 52 000 euroa.  Suositun Vito 113 CDI:n automaattivaihteistolla ja metallivärillä varustettuna saa omakseen 62 000 eurolla. Mikäli asiakkaalla on jo valmiiksi oma ajoluiska, laskee hinta 3 600 eurolla.

Fealin pikalukitteinen ajoluiska taittuu kolmeen osaan ja se täyttää kaikki viranomaisvaatimukset. Esteettömään Vitoon voidaan asiakkaan niin halutessa myös asentaa hänen aikaisempi luiskansa.

Kiskojen ansiosta istuinten siirto on nopeaa ja vaivatonta ja näin tila pyörätuolille saadaan pikaisesti aikaan. Kattokorotuksen ansiosta tilaa pyörätuolimatkustajalle on runsaasti ja takatilan sisäkorkeus on mainio 158 senttimetriä.

Lue seuraavaksi