Uutiset

Autot

Mercedes-Benz Vito Edition 100 -erikoiserä AMG-varustelulla

Pakettiauto on useimmiten jokapäiväiseen kovaan työhön hankittu väline, jonka ahkeran käytön tarjoama huomioarvo jää usein hyödyntämättä. Taloudellisesti kohtuullisen pienellä investoinnilla voi omasta työkalusta saada liikkuvan mainoksen, joka kertoo yrityksen asenteesta sekä toiminnan korkeasta tasosta. Mercedes-Benz ja Veho tarjoavatkin Suomen juhlavuotena Vito Edition 100 -paketin, jonka avulla massasta voi erottua tyylikkään ja voimaa uhkuvan ulkonäön kautta.

Mercedes-Benz ottaa asiakaspalautteen aina hyvin tarkoin vastaan ja toiveet kattavista lisävarustepaketeista on otettu huomioon. Moni haluaa erottua ajoneuvon ulkonäön kautta myös pakettiautopuolella ja nyt Veho on räätälöinyt rajoitetun sarjan Vito Edition 100 -malleja, joiden avulla on helppoa saada positiivista näkyvyyttä omalle yritykselle. Edition 100 -erikoismallin AMG-varustelu tuo voimaa ulkonäköön ja antaa hyvän pohjan vaikkapa yksilölliselle mainosteippaukselle.

AMG kerää katseet

Jo pelkkä lyhenne AMG kertoo autoista hiemankin kiinnostuneille mistä on kyse. Vito Edition 100 -malleissa AMG-varustus tarkoittaa yksilöllisiä etu- ja takapuskureita, sivuhelmoja, takaspoileria, 19 tuuman vanteita, sisätilan kromipakettia sekä kromisia peilinkuoria. Kokonaisuus erottuu selkeästi ja erityisesti massiiviset vanteet keräävät huomion missä tahansa ympäristössä.

Edition 100 -paketti on saatavana neljään eri Vito-malliin, jotka kaikki ovat keskipitkiä sekä automaattivaihteistolla varusteltuja. Valittavissa ovat Vito 116CDI- ja119CDI-mallit joko taka- tai nelivetoversioina, joten valinnanvaraa on monen mieltymyksen mukaan. Vito Edition 100 -paketti on myös houkuttelevasti hinnoiteltu ja AMG-luokkaan pääsee nousemaan reilusti alle kahdeksan tuhannen euron lisähinnalla.

Tinkimätöntä tyylikkyyttä

Ulkoisesti Vito Edition 100 erottuu luonnollisesti selkeimmin ison rengaskoon kautta. Mattamustana tai hopeisena saatavat 19 tuuman vanteet erottuvat ja tuovat voimaa ulkonäköön. Renkaiden koko herättikin kysymyksiä ja useimmat niistä koskivat ketteryyttä tai rengasmelun määrää moottoritienopeuksissa. Koeajossa pelko osoittautui turhaksi ja Vito säilytti johtotähden tason myös ajomukavuudessa hiljaisuuden sekä helpon käsiteltävyyden kautta. 

Viton etuosassa huomion vie tyylikäs etupuskuri, jonka runsaat kromilistat ja varsinkin jämerä etusäleikkö parantavat ulkonäköä huomattavasti. Peilien kromikuoret sekä kylkien sivuhelmat tuovat virtaviivaisuutta ja takaosan kruunaa AMG-takaspoileri. Varustepaketista johtuen Vito Edition 100 on aina takaluukullinen eli pariovia erikoisversioon ei ole saatavana. Ohjaamossa varustelu taas näkyy runsaissa kromilistoissa esimerkiksi ohjauspyörässä sekä ilmastoinnin suuttimien kehyksissä. Tämä tuo klassista tyylikkyyttä ja lisää viihtyvyyttä usein hyvinkin ahkerassa käytössä olevaan työpisteeseen.

Työväline vaativaan makuun

Koeajoimme Mercedes-Benz 116 CDI:n takavetomallin Vito Edition 100 -varustelulla ja testi kertoi Vehon saavuttaneen tavoitteensa. Erikoismalli keräsi katseita ja moni kävi kyselemässä suoraan esimerkiksi vanteiden kokoa. Huomioarvoa AMG-mallilla siis saa selvästi, joten järkevän teippauksen kautta vaikka PK-yritys saisi runsaasti positiivista imagomainontaa omien työtehtävien ohessa. Mikäpä kertoisi paremmin yrityksen laadukkuudesta ja ammattiylpeydestä kuin tyylikäs, katseita vangitseva johtotähti.

Lue seuraavaksi