Uutiset

Autot

Mercedes-Benz Sprintereitä Kajonille

Kajon oy:n Exclusiven käyttöön luovutettiin lokakuun lopussa 2017 Lommilan Veholla Espoossa viisi uutta Mercedes-Benz Sprinteriä. Taksi- ja bussipalveluyhtiö Kajon sai Sprinter-edustusautoista näyttävän kalustolisän. Autojen varustelutoteutuksesta vastasi Carsport. Kaikki viisi autoa ovat keskenään samanlaisia. Tilaus- ja toimitusaika valmistuneilla autoilla oli sujuva. Autojen luovutustilaisuudessa Espoossa hymyilivät myyjä-, varustelija- ja ostajaosapuolten edustajat kilpaa auringon kanssa. Pääsimme tuoreeltaan tutustumaan autoihin, kyllä kelpaisi.

Tyytyväisiä ilmeitä Lommilan Veholla

Vehon hyötyajoneuvojen pakettiautojen myyntipäällikkö Olli-Pekka Narvio myhäili tyytyväisenä kätellessään yhteistyön osapuolia aurinkoisella Vehon pihalla.

”Tämä autojen luovutus kruunaa uskomattoman hienosti sujuneen projektin. Saimme tilausvahvistuksen Kajonilta juuri juhannuksen alla, on tässä välissä ollut vuosilomat sun muuta ja silti vielä lokakuun puolella kaikki tilatut autot ovat asiakkaalle valmiina. Ei mekään viittä tällaista huippuautoa ihan joka päivä (juttu jatkuu kuvan jälkeen, alla)

Vasemmalta Vehon Jani Tolonen ja Olli-Pekka Narvio, Kajonin Tapani Eronen ja Jorma Palomäki ja Carsportin Ari Jonasson kättelivät hymyssä suin viiden uuden erikoisvarustellun Mercedes-Benz Sprinterin luovutustilaisuudessa Lommilassa Espoossa.

olla luovuttamassa. Tässä kaikki palaset osuivat kohdilleen”, hehkutti Vehon ’OP’ Narvio. Narvion mukaan samantyyppisiä Mercedes-Benz Sprinter 516 -malleja myydään tasaisesti. Asiakkaan toiveiden mukaan erikoisvarusteltuja autoja myydään pikemminkin yksittäin. Olli-Pekka Narvio totesi, että yhteistyön lisäksi kokemus auttoi aikataulun pitämisessä ja hienon lopputuloksen saavuttamisessa. Carsport -tuotenimellä autoja varustelevan Jonasson oy:n toimitusjohtaja Ari Jonassonin oli helppo jatkaa kehujen ketjua asiakkaan suuntaan.

Usb-liitin esimerkiksi matkapuhelimen lataamiseen kuuluu Carsport Design® -tuotteeseen luonnollisesti.

”Kajon oy on meille tuttu ja tärkeä asiakas. Tässä viiden Mercedes-Benz Sprinterin projektissa vaikutti normaalia suurempi korikoko ja edustuskäytön tuomat lisävaatimukset. Kyseessä on kuusitoistapaikkaiset todella huippuvarustellut edustusautot. Perusajatukset olivat Kajonilla selvät. Hioimme yksityiskohtia yhdessä asiakkaan kanssa heidän toiveiden mukaan”, Ari Jonasson hymyilee ja samalla virittää Carsport Design® -tarraa autoon.

Kajon vahvistuu edustusautojen luokassa

”Ei tästä nyt oikein paremmaksi voi laittaa”, hörähtää Kajonin kalustojohtajana toimiva Tapani Eronen uusien Mercedes-Benz Sprintereiden vierellä. Samaan hengenvetoon Tapani vahvistaa tyytyväisyyden ulottuvan koko yhteistyöketjuun. Vehon myynti saa asiakkaan kalustovastaavalta täydet pisteet. Se ei jää kuulematta Vehon Mercedes-Benz pakettiautojen myyntijohtaja Jani Toloselta. Tapani Eronen pystyy pitkällä autoalan kokemuksellaan antamaan perusteltuja kehuja. Edustus-Sprinterin kuljettajan paikka on toimiva. Matkustamosta löytyy luksusta käytännöllisyyden lisäksi. Varustelija on asiakkaan kanssa perehtynyt kokonaisuuteen yksityiskohtia unohtamatta. Yksityiskohtiin kuuluu esimerkiksi matkustamon nahkapenkit, laminaattiparkettilattia, penkkien lepo- ja sivusuuntaliikuteltavuus, usb-latauspistokkeet tai tietokoneen hdmi-portti pöytien alla. Edustustason matkamukavuuden lisäksi voi siis multimedia-show piristää asialistallaan matkan joutumista.

”Kaikissa Kajon Exclusive autoissa on padit, joihin tulee tietoa ajotilauksista tai esimerkiksi autokohtaiset sähköpostit. Exclusive autojamme ajaa tietty kuljettajaryhmä. Se korostuu näillä uusilla autoilla, koska auton kuljettajalta vaaditaan D1 -ajo-oikeus. Kaikki autot ovat samanlaisia, joten nimikkokuljettaja voi tehdä tuurauksia toisella samanlaisella autolla”, kertoo puolestaan Kajon oy:n pääomistaja Jorma Palomäki. Kajon toimii sinisillä henkilöliikenteeseen tarkoitetuilla tila-autoilla esimerkiksi espoolaislasten koululiikenteen palveluksessa. Nyt luovutetut uudet mustat Mercedes-Benz Sprinterit ovat merkittävä vahvistus Kajonin Exclusive -liiketoiminta-alueella.

Kajon Exclusive -autot ovat näyttävän näköisiä sisältä. Kajonin Jorma Palomäki (vas.), Laura Prusi ja Tapani Eronen keskustelevat matkustamon yksityiskohdista.

Edustuksellisuutta ja toimivuutta

”Ainakin kymmenen seuraavaa vuotta nämä pyörivät meidän palveluksessa. Voi olla, että autojen tehtävänkuva muuttuu sinä aikana. Taksiliikenteen ensi vuonna muuttuva lainsäädäntö avaa meille uusia mahdollisuuksia. Sinisten ja mustien autojen lisäksi voisi sopia joku muun värinenkin autojen luokka”, toteaa Kajon oy:n hallituksen puheenjohtaja Jorma Palomäki.

Kuljettajan ja matkustajan turvavarusteeseen kuuluu alkolukko. Kajonin uusissa Mercedes-Benz Sprintereissä jatkuu sama linja kuin yhtiön muissa autoissa, kaikissa on alkolukko.

”Autojen kokonaismassa sijoittuu viiden tonnin paikkeille, joten paripyörät pitää olla. Nelisylinterisen dieselmoottorin teho on 163 hevosvoimaa. Mercedeksen vahva ja vääntävä kone riittää kuljettamaan asiakkaat ja tavarat”, palaa Tapani Eronen vielä auton tekniikkaan. Seitsemän portainen automaattivaihteisto ja ajoavut tekevät kuljettajan työn suorastaan helpoksi. Edustustason Mercedes-Benz Sprinter on hiljainen ja hyvä ajo-ominaisuuksiltaan. Tässähän alkaa tehdä mieli siirtyä edustustehtäviin. Kajon Exclusive tarjoaa uusilla Mercedes-Benz Sprintereillä tasokasta kyytiä.

Verkossa

www.vehotrucks.fi

www.kajon.fi

www.kajonexclusive.fi

www.carsport.fi

Lue seuraavaksi