Uutiset

Autot

McRent ja Best-Caravan tarjoavat 100 uutta matkailuautoa etätyökäyttöön

Koronaepidemian myötä moni on siirtynyt etätöihin kotiin, missä työtehtäviin keskittyminen voi olla haastavaa. Vaihtoehto kotitoimistolle on työhuone matkailuautossa.

Koronaepidemian myötä etätyö on lisääntynyt ja se on jopa suositeltavaa. Töitä voi tehdä mukavasti omalla sohvalla tai keittiön pöydän ääressä. Kotona saattaa kuitenkin olla häiritseviä tekijöitä ja monet arkiaskareet muistuttavat olemassaolostaan. Keskittyminen voi näin herpaantua ja työteho kärsiä.

Best-Caravan Oy on huolissaan yrittäjien jaksamisesta ja haluaa auttaa kotimaisia yrityksiä selviämään vaikeiden aikojen yli. Yhdessä McRentin kanssa Best-Caravan tarjoaa yrittäjien käyttöön 100 tuliterää matkailuautoa jopa kuukaudeksi yhden viikon hinnalla. Vuokrakulut ovat vähennyskelpoisia verotuksessa.

Matkailuauto tarjoaa mainiot puitteet etätyön tekemiselle ja liikkuvassa työssä työskenteleville. Matkailuautossa voi välttää ihmiskontaktit ja sieltä löytyy kaikki tarvittava keittiötä, WC:tä, suihkua ja makuuhuonetta myöten. Matkailuautolla pääsee myös liikkumaan toimipisteestä toiseen, mikäli työ näin edellyttää.

Lue seuraavaksi