Uutiset

Autot

Maxpo 2013: Sorsalta pick-up-erilliskori

Verhoomo Sorsa esitteli Maxpo 2013-messuilla Volkswagen Amarokin pohjalle rakennettua huoltoautoa. Tehdaslavan päällä on ruotsalaisen Autokaross i Floby AB:n valmistama alumiinirunkoinen korirakenne, joka toimii samalla myös työskentelytasona. Panu Lahtinen Verhoomo Sorsalta kertoo korirakenteen painoksi noin 140 kiloa Sortimo-kalustepaketin kasvattaessa omamassaa reilulla sadalla kilolla. Verhoomo Sorsan ja ruotsalaisvalmistajan yhteistyö alkoi vime keväänä ja ensimmäiset tämäntyyppiset asiakasautot ovat jo tuotannossa. Valikoimassa on myös suoraan auton alustaan kiinnitettävä korirakenne.

Sortimo-kalusteita löytyi myös messuilla esillä olleen auton matkustamosta. Panu Lahtisen mukaan ensimmäiset käyttäjät ovat löytyneet energiaurakoinnin parissa toimivien joukosta.

Verhoomo Sorsan tuotevalikoimaan kuuluu myös hollantilaiset Snoeks-lisäistuimet, jotka täyttävät autovalmistajien tiukat laatuvaatimukset. Muun muassa tämä Volkswagen Transporteriin asennettu lisäistuinsarja on tyyppihyväksytty, mikä omalta osaltaan helpottaa asennusta ja rekisteröintiä.

Lue seuraavaksi