Uutiset

Autot

LIQUI MOLY on APR:n ja Dinanin valinta

Tuning-spesialistit siirtyvät käyttämään ainoastaan saksalaisvalmisteisia öljyjä ja lisäaineita

Saksalainen öljy- ja lisäainevalmistaja LIQUI MOLY on nyt kahden amerikkalaisen tuning-spesialistin, APR:n ja Dinanin, ainoa voiteluainetoimittaja. Yritykset käyttävät tästedes ainoastaan LIQUI MOLYn öljyjä, lisäaineita ja muita autokemikaaleja.

APR on erikoistunut Volkswagen-konsernin automerkkeihin, joita ovat Volkswagenin lisäksi Audi, Porsche, Skoda ja Seat. Näiden merkkien omistajille APR tarjoaa sarjavalmisteisten autojen tuunausmahdollisuuksia renkaista ja jarruista pakoputkiin, lastutukseen ja turboahtimiin. APR toimii kaikkialla maailmassa, ja sillä on kaikki mantereet kattava noin 600 jälleenmyyjän verkosto. Dinan puolestaan panostaa BMW-malleihin ja tarjoaa niihin samankaltaista tuotevalikoimaa.

APR ja Dinan kiertävät ahkerasti alueellisissa ja paikallisissa tuning-tapahtumissa Yhdysvalloissa. Niissä yritykset kiinnittivät tämän tästä huomiota myös LIQUI MOLYyn, joka oli tapahtumissa esillä monesti jopa ainoana öljymerkkinä. ”Tapahtumat ovat meille tärkeitä kahdella tavalla”, LIQUI MOLY USA:n maajohtaja Sebastian Zelger kertoo. ”Ensinnäkin öljymme ja lisäaineemme ovat paras valinta silloin, kun moottorista halutaan saada irti huipputehot. Toisekseen tapahtumissa kävijät eivät ainoastaan osta tuotteitamme, vaan he myös suosittelevat öljy- ja lisäainemerkkejä ystävilleen ja tuttavilleen.”

Oman lisänsä yhteistyöhön tuo se, että kaikki kolme yritystä ovat erikoistuneet juuri saksalaisiin autoihin. ”Saksalaisille autonvalmistajille ei todellakaan riitä se, että öljy täyttää API-vaatimukset”, maajohtaja Zelger toteaa. ”Siksi valmistajat ovat kehittäneet omia, erittäin tiukkoja öljyspesifikaatioitaan.” LIQUI MOLY pystyy toimittamaan vaatimusten mukaisia öljyjä, joilla on myös Volkswagenin ja BMW:n virallinen hyväksyntä. Näin ollen yritysten oli helppo löytää yhteinen sävel ja ryhtyä tiiviiseen yhteistyöhön. ”Haluamme tarjota asiakkaillemme vain parasta, ja LIQUI MOLYn moottoriöljy täyttää tämän vaatimuksen”, Dinanin brand manager Nathan Fette kertoo.

Dinan ja APR käyttävät jatkossa ainoastaan LIQUI MOLYn öljyjä ja lisäaineita ja kertovat tästä myös autoissaan ja sosiaalisessa mediassa. LIQUI MOLY oli mukana ensimmäisessä APR:n ja Dinanin jälleenmyyjätapaamisessa heti yhteistyösopimuksen allekirjoittamisen jälkeen. Useimmille myyjille LIQUI MOLY oli jo entuudestaan tuttu, ja monet olivat myyneet yrityksen tuotteita jo pitkään. Yhteistyön virallistamisen myötä LIQUI MOLY -tuotteiden myynti kääntyy kuitenkin selvään kasvuun. ”Yhteistyö APR:n ja Dinanin kanssa on meille tärkeä askel niin Yhdysvalloissa kuin maailmanmarkkinoillakin”, maajohtaja Sebastian Zelger toteaa.

LUE MYÖS  LIQUI MOLY astuu F1-maailmaan

Lue seuraavaksi