Uutiset

Autot

Linja-autoliikenteen ja kuljetusalan ammattilaisten erikoistapahtuma BusCare Expo maaliskuussa

BussiPro Oy on vuonna 2008 perustettu monipuolinen yritys, joka on kasvanut alalla hyvin tunnetuksi ja arvostetuksi linja-autojen ja raskaan kaluston erikoisosaajaksi. Edistyksellinen BusCare-konsepti sekä muut yrityksen tarjoamat asiantuntijapalvelut ovat kasvattaneet suosiotaan, sillä niiden avulla asiakas säästää sekä aikaa että rahaa rajusti kilpailluilla aloilla. BussiPro tarjoaakin nyt oivan tilaisuuden tutustua BusCare-konseptiin ja yrityksen tarjoamaan kattavaan varaosavalikoimaan Lahdessa maaliskuun puolivälissä.

15.3.2019 järjestettävä BusCare Expo tarjoaa ainutlaatuisen, maksuttoman tilaisuuden tutustua linja-auto-, kuljetus- sekä työkonealan kansainvälisiin toimijoihin yhden päivän aikana. Näytteilleasettajina on yli 20 huippumerkkiä Suomesta, Euroopasta, Japanista sekä Pohjois-Amerikasta, joten tunnelma on varmasti hyvin kosmopoliittinen. Aamupäivällä tarjonta keskittyy alkuperäisvaraosien valmistajien tuote-esittelyihin ja iltapäivästä luvassa on tapauskohtaisia, klinikkatyylisiä tietoiskuja yksityiskohtaisemmista aiheista varaosien ja huollon maailmassa.

Tapahtuman teemana on myös turvallisuus ja päivän mittaan järjestetään useita automaattisen palonsammutuksen työnäytöksiä demotrailerin avulla. Lisäksi paikalla on myynnissä käytettyjä linja-autoja ja seinäjokelainen Oy Auto-Way Ltd tuo esille esimerkiksi edustamiaan uusia Automet-pikkubusseja. Päivän eräänä huipentumana on BussiPron uuden, hyvin merkittävän yhteistyösopimuksen julkistaminen.

Luonnollisesti paikan päällä on tarjolla myös syötävää ja juotavaa, joten kesken päivän ei kannata paikalta poistua. Monipuolinen tapahtuma soveltuu hyvin niin korjaamopuolen henkilöille, varaosapuolen vaikuttajille, autoilijoille kuin liikennöitsijöille yrityksen kokoluokasta riippumatta. BussiPron Vasarakadun toimipisteen tilat täyttyvät varmasti jo pelkästään esittelijöiden kautta, mutta läheiseltä Jokimaan raviradalta on paikan päälle jatkuva maksuton kuljetuspalvelu.

Jussi Raunisto ja muu BussiPron henkilökunta toivottaakin kaikki alasta kiinnostuneet paikan päälle Lahteen maaliskuussa. BussiPron kotisivuilta löytyykin tapahtumaan rekisteröitymismahdollisuus ja samalla voi tutustua tarkemmin päivän ohjelmistoon sekä näytteilleasettajiin.

Osanottonsa varmistaneet yritykset:

Alkuperäisvalmistajat:

Meritor, Mekra Lang, TRW, Winnard, Loctite, Teroson, Optibelt, Fleet Guard, Bridgestone

After-sales:

Fersa Bearings (esittelevät myös laakereiden kunnon monitorointijärjestelmän),CEI, Diesel Technic

Lisäksi mukana:

DANA,Dayco, Doga, Frimatec, Knorr-Bremse, Matador, Mitsubishi, Timken, TitanX, Victor Reinz, TruckCare (kokonaan uusi varaosakonsepti kuorma-autoille), Koriosat (puskurikulmat yms.,kokonaan uusi tuoteryhmä), Lämmitys ja ilmastointi, Valot, Lasit, Vaihtomoottorit ja –vaihteistot

Lue seuraavaksi