Uutiset

Autot

Laakkosen uusi FordStore hyödyntää aurinkoenergiaa ja maalämpöä

Autokonserni Laakkonen vahvistaa asemaansa Suomen suurimpana Ford-autojen jälleenmyyjänä avaamalla uuden FordStore-liikkeen Espooseen. Liike sijaitsee kauppakeskus Liilan naapurissa.

Uudessa liikerakennuksessa hyödynnetään kestäviä ratkaisuja. Koko rakennus, jonka kokonaistilavuus on 35 095 kuutiota, lämpiää maalämmöllä. Maalämpökaivoja on kaikkiaan kolmetoista. Kiinteistön tarvitsema sähköenergia tuotetaan osittain aurinkopaneeleilla. Tontin toiseen päätyyn on jätetty rauhoitettu alue liito-oraville.

Uusi liike on Laakkosen kolmas FordStore Suomessa, aiemmat palvelevat Helsingin Herttoniemessä ja Turussa. Lisäksi Laakkosella on täyden palvelun Ford-liike Porvoossa.

FordStore-liikkeet ovat Fordin kansainvälisen liikekonseptin mukaisia lippulaivamyymälöitä, jotka tähtäävät parhaaseen palveluun ja merkkiasiantuntemukseen. Liikkeiden tärkeä rooli näkyy kaikessa, oli puhe sitten mallien esillepanosta tai asiointimukavuudesta. Saman katon alla asiakkaita palvelevat Ford henkilö- ja hyötyajoneuvojen myynti, valtuutettu merkkihuolto ja varaosapalvelut.

”Panostamme voimakkaasti FordStore-konseptiin ja palvelukokonaisuuteen, joka täyttää vaativimpienkin Ford-asiakkaiden tarpeet ja odotukset”, sanoo Laakkonen autokonsernin toimitusjohtaja Tero Panhelainen.

Laakkonen arvioi myyvänsä tänä vuonna noin joka viidennen Fordin Suomessa. Se tarjoaa myös kolmen Ford-liikkeensä voimin erinomaiset lähtökohdat pääkaupunkiseudun yritysautoasiakkaiden palvelemiselle. Lisäksi FordStoret tarjoavat Espoossa, Helsingissä ja Turussa huoltopalvelut 24/7 Laakkonen palveluautomaateilla. 

”On upeaa, että saimme myös Espooseen täyden palvelun FordStore-liikkeen, jossa on myynnissä koko Ford-mallisto, mukaan lukien Mustang. Olemme myös erittäin tyytyväisiä siitä, että FordStore Laakkonen Espoon huolto palvelee Ford-asiakkaita kahdessa vuorossa ja liikkeessä on asiakkaille tarjolla huollon 24/7-palvelu”, toteaa toimitusjohtaja Hannu Pärssinen Fordin maahantuonnista.

Uuden FordStore Laakkonen Espoon kutsuvierastilaisuudessa torstaina avajaissanat lausui Espoon kaupunginjohtaja Jukka Mäkelä. Yleisöavajaisia vietetään tänä viikonloppuna 12.-13.1. FordStore Espoon osoite on Martinsillantie 14.

Lue seuraavaksi