Uutiset

Autot

Kotimaista käsityöperinnettä Otto Ojansivu Oy:ltä

sekä tuotannon puolella että käytännön myyntityössä ympäri Suomea. Yhtiö on toiminut koko ajan Kiikassa ja omiin tuhannen neliön tiloihin muutettiin 80-luvulla. Kiikka on osoittautunut mainioksi sijoituspaikaksi, sillä kaikki suuret kaupungit ovat kohtuullisen matkan päässä ja lisäksi alueella on tarjota erinomainen alihankkijaverkosto.

Otto Ojansivu Oy valmistaa tuotteita laidasta laitaan. Kotimaisesta nahasta tuotetaan ajoneuvopuolelle mm. digipiirturikoteloita, rekisteriotekoteloita, avaimenperiä sekä liikenteen asiakirjakansioita. Näiden lisäksi valmistetaan luonnollisesti myös lompakoita, salkkuja, vöitä ja melkein mitä tahansa muita mahdollisia nahkatuotteita. Asiakaskohtaisuus onkin Otto Ojansivu Oy:n perusperiaate eli asiakkaan toivomukset selvitetään ja täytetään viimeistä piirtoa myöten.

Tämän vuoksi yrityksessä toimii oma suunnittelija, joka takaa yksilöllisen tuotteen valmistamisen. Samoin asiakkaan haluamiin muutoksiin pystytään reagoimaan nopealla aikataululla ja joustavilla toiminnoilla. Nopeiden toimitusten lisäksi Timo korostaa asiakassuhteen henkilökohtaisuutta ja Timo hoitaakin itse aina henkilökohtaisen tuote-esittelyn mahdolliselle tulevalle asiakkaalle.

Asiakaskunnasta löytyy autoliikeketjuja, kiinteistövälitysyrityksiä, pankkilaitoksia sekä liittoja ja yhdistyksiä. Otto Ojansivu Oy:n tuotan-nossa näkyy vanha kotimainen käsityöperinne, joka on tuonut yhtiölle mm. avainlipputunnuksen.

Ketjun alkupäässä valitaan tuotteeseen sopiva nahkalaatu, joka seuraavaksi leikataan eli meistataan oikeaan kokoon. Sitten ovat vuorossa logon painatukset sekä mahdolliset rengastukset. Tämän jälkeen on vuorossa ompelutyö ja viimeistelyn jälkeen tuote on valmis pakattavaksi.

Prosessia voikin hyvin kuvailla perinteiseksi käsityöksi maustettuna modernilla otteella. Timo Ojansivu näkeekin alan tulevaisuudennäkymät valoisina. Pienen yrityksen etuna toimivat mukautuvuus ja nopeus ja Ojansivun tapauksessa myös vuosien aikana kertyneet syvät ja luottamukselliset asiakassuhteet.

Yhtiön tuotteisiin voi tutustua mm. nettisivuilla www.nahka.fi
tai pyytää Timolta henkilökohtaista esittelyä.

Lue seuraavaksi