Uutiset

Autot

Kotimaiset ja kevyet huoltoautokalusteet Multi Car Oy:stä

Reilun 100 neliön kokoiseen valoisaan lattialämmityksellä varustettuun halliin mahtuu kerralla 2-3 autoa, joten talvellakin autot saadaan kuivaksi ennen varsinaista asennustyötä. Multi Car Oy kalustaa vuosittain 300–500 erimerkkistä ja –mallista ajoneuvoa. Suurin osa autojen kalustuksista tehdään Viialassa, mutta isojen asiakkaiden autoja varustellaan myös Turun satamassa maahantuojien asentajien ja Helsingissä autoliikkeiden asentajien toimesta. Asentajat on koulutettu Viialassa ja valmiit kalustepaketit toimitetaan suoraan asennuskohteisiin. Nopeat toimitukset, yleensä kaksi-kolme arkipäivää tilauksesta perillä (kotimaiset tuotteet löytyvät heti varastosta) sekä joustava palvelu ovat Multi Car Oy:n vahvuuksia kestävän tuoteperheen lisäksi. Tarjouksen kalusteista voi saada jopa viikonlopun aikana. Pari vuotta sitten Viialassa vuoden yrittäjäksi valittu Kim Santamaa lupaa jatkossakin vastata asiakkaiden tarpeisiin.

Kaksivärisiä Multi Car Van –autokalustekokonaisuuksia suunnitellaan ja asennetaan kaikkiin auto- ja korimalleihin. Multi Car Van –kalusteista voidaan helposti rakentaa asiakkaan tarvitsema toimiva kokonaisuus ja tarkan mitoituksen ansiosta kalusteiden yhdistely ja muuntelu on vaivatonta myös seuraaviin autoihin ja jälkikäteenkin. Moduulirakenteen ja keveytensä ansiosta samoilla Multi Car Van -kalusteilla voidaan kalustaa erikokoisten autojen koko kuormatila, lattiasta kattoon.

Runkolevyjä on kahta pituutta; 635 sekä 915 mm ja ne on tehty 38 mm reikäjaolla, mikä mahdollista runkoja yhdistelemällä näiden soveltuvuuden kaikenkorkuisiin autoihin. Samoin hyllyjä on kolmea eri pituutta; 630, 945 sekä 1260 mm ja myös ne on tehty samalla reikäjaolla, jolloin esimerkiksi kulmassa hyllyt voidaan liittää toisiinsa ilman runkolevyä. Hyllyrunkojen kiinnitys auton korin jäykiste-, tuki- ja varustelurakenteisiin tapahtuu säädettävillä, lujilla ja joustavilla kiinnitystangoilla ja 8 mm niittimuttereilla. Kiinnitys tapahtuu lattiaan sekä korkeussuunnassa seinään runkokorkeudesta riippuen 2-4 pisteestä siten, että hyllyt jäävät hieman seinävanerista irti. Tämän ansiosta hyllyt voi kääntää toisinpäin seuraavaan autoon asennettaessa ja hyllypinnat näyttävät jälleen uusilta. Samoin voidaan hyödyntää hyllyjen reikäjakoa ja saada leveämpi lattiatila, kun kalusteet seuraavat seinän muotoa. Kalusteet on valmistettu muotoontaivutetusta 1,5 millimetriä vahvasta teräslevystä ja kaikki komponentit on pintakäsitelty jauhemaalauksella. Kaikki materiaalit ovat myös kierrätettäviä ja kumimattoja lukuun ottamatta kaikki osat ovat kotimaisia.

Yleisimmät (Treston, GWS) työkalukiinnikkeet, telineet ja laatikostot sopivat suoraan Multi Car Van –kalusteiden runkolevyihin ja hyllyihin. Ylimmäiseksi hyllykokonaisuuteen voidaan asentaa pituussäädettävä hylly pitkille tavaroille ja säädettävä tikasteline. Alimmaisen hyllyn matala kiinteä etulevy on kätevä ratkaisu, sillä tavarat ovat otettavissa vaikka keskilattiallakin olisi tavaraa. Kalusteiden lisäksi Multi Car Oy:stä asiakas saa kaiken muun ajoneuvossa tarvittavan varustuksen, kuten: taakkatelineet, lattiakumimatot, sammuttimet, sidontavälineet, viilapenkit, tarvikelaukut ja paperi-, letku- ja kaapelitelineet.

Lue seuraavaksi