Uutiset

Autot

Korjaamolaiteuutuus helpottaa automaattivaihteistojen öljynvaihtoa

Automaattivaihteiston öljynvaihto vaatii mekaanikolta runsain mitoin tarkkuutta ja aikaa. LIQUI MOLYn korjaamolaiteuutuus, GearTronic II, on täysautomaattinen automaattivaihteistojen öljynvaihto- ja huuhtelulaite, joka tekee työstä helppoa ja vaivatonta. GearTronic II sopii käytettäväksi kaikkiin muunninvaihteistoihin, portaattomiin automaattivaihteistoihin ja kaksoiskytkinvaihteistoihin.

GearTronic II – Ammattimaiseen vaihteistoöljyn vaihtoon ja puhdistukseen

GearTronic II mahdollistaa vaihteistoöljyn vaihdon ja huuhtelun jäähdyttimen liittimistä tai mittatikun putkesta. Laite on varustettu kätevällä tietokannalla, josta valitset automerkin, -mallin ja vaihteiston tiedot. Tämän jälkeen laite kertoo kyseisen vaihteiston öljyntäyttömäärän ja vaihteistoöljyn laadun. Tämä ominaisuus estää inhimillisiä erehdyksiä ja niistä koituvia kalliita reklamaatioita. Kun olet täyttänyt vaihteiston tiedot, GearTronicin käyttäjäystävällinen, selkeä näyttö opastaa yksityiskohtaisesti läpi kaikkien työvaiheiden.

GearTronicin puhdistustoiminnossa vaihteiston puhdistusaine lisätään vanhan vaihteistoöljyn sekaan ja sekoitus pyörii vaihteistossa noin 10 minuutin ajan. Kun puhdistus on valmis, vanha öljy työnnetään pois vaihteistosta tuoreella öljyllä. Uutta öljyä viedään vaihteiston läpi 3-4 litraa enemmän kuin vaihteiston oikea öljyntäyttömäärä on, eli vaihteistoa huuhdellaan uudella öljyllä. Näin varmistetaan, että vanha öljy, pesuaine ja epäpuhtaudet tulevat ulos vaihteistosta.

Laitteen ominaisuudet

  • Täysautomaattinen automaattivaihteistojen öljynvaihto- ja huuhtelulaite
  • Tietokannasta löytyvät öljyntäyttömäärät ja -laadut
  • Tunnistaa öljynkiertosuunnan
  • Mittaa poisimetyn öljyn määrän
  • Uuden ja käytetyn öljyn poisto laitteen sisäisellä pumpulla
  • Selkeä näyttö opastaa työvaiheet yksityiskohtaisesti
  • Laitteeseen integroidulla tulostimella asiakkaalle saadaan helposti raportti tehdystä työstä

LIQUI MOLY GearTronic II -laitteen lisäaineet ja tarvikkeet

PRO-LINE Automaattivaihteiston puhdistusaine 1 L

Gear Tronic II -laitteen kanssa käytettävä automaattivaihteiston puhdistusaine, joka poistaa tehokkaasti karstan ja muut jäämät vaihteistosta. LIQUI MOLY PRO-LINE Puhdistusaine on pakattu litran metallipulloon, joka kiinnitetään Gear Tronic II -laitteeseen. Ainetta kuluu noin 300 millilitraa 6-9 litraan ATF-öljyä.

PRO-LINE Vaihdelaatikon sisäpuhdistusaine 500 ml

PRO-LINE-sarjan Vaihdelaatikon sisäpuhdistusaine on tehokas puhdistusspray, joka poistaa öljyn, rasvan, resiinin ja muut jäämät vaihdelaatikosta. Suihkuta ainetta puhdistettavaan kohteeseen ja anna kuivua. Aine haihtuu pinnoilta nopeasti jättäen ne puhtaiksi ja rasvattomiksi. Ei saa käyttää kuumilla pinnoilla.

PRO-LINE ATF-lisäaine 250ml

ATF-lisäaine toimii tiivisteiden “elvyttäjänä”, joka palauttaa kumi ja muovitiivisteiden elastisuuden.
Aineen käyttö parantaa automaattivaihteiston komponenttien toimintaa sekä vähentää kulumista. Yksi tuubi (250 ml) riittää 8 litraan vaihteistoöljyä.

GearTronic II Öljynäytepullot + testiliuska

Näytepullopakkaus vaihteistoöljynäytteiden vertailua varten. Toiseen pulloon otetaan näyte vanhasta vaihteistoöljystä ja toiseen näyte öljynvaihdon jälkeen. Pakkaus sisältää lisäksi testiliuskan, jolla voidaan tarkistaa, sisältääkö vanha vaihteistoöljy jäähdytinnestettä.

Lue seuraavaksi