Uutiset

Autot

Kevytperävaunujen tarvikkeet samasta osoitteesta – teknisen tukkukaupan jättiläinen Motoral Oy

Motoralin historia ulottuu 1950-luvulle, jolloin aloitettiin autotarvikkeiden myynti Helsingissä ja Keimolan moottoriradalla. Tältä ajalta on peräisin yrityksen vahva yhteys moottoriurheiluun, joka on säilynyt tähän päivään saakka. Konserni on kasvanut voimakkaasti ja tällä hetkellä siihen kuuluvat esimerkiksi raskaan kaluston osasto, väriosasto, teknisten autotuotteiden osasto sekä autotarvikkeiden ja lisävarusteiden osasto.

Oma muovituotanto tapahtuu Motoplastin nimen alla ja lisäksi yrityksen tytäryhtiöitä ovat Tarvikeyhtymä, Motoral Eesti sekä raskaan kaluston nostolaitteisiin ja kuormatilan lämmönsäätelyyn erikoistunut VTA Tekniikka. Konsernin palveluksessa on 220 henkilöä, joista noin puolet työskentelee yhtiön pääkonttorissa ja logistiikkakeskuksessa Helsingissä Kehä Ykkösen ja Lahdentien varrella.

Huippumerkit kevytperävaunuihin

Kevytperävaunuihin Motoralilla on tarjota erittäin kattava valikoima laadukkaita ja käytännössä hyviksi todettuja tuotteita. Yrityksen valikoimassa ovat vuodesta 2004 saakka olleet maailmanlaajuisesti suositut saksalaiset Knott-tuotteet. Alan pioneerilta löytyvät valikoimasta alan huipputuotteet, joiden toimivuus on todettu vuosien mittaan erinomaiseksi. Knottin komponentit ovat pitkälle kehitettyjä ja Knottin tuotteissa ei kompromisseja tunneta.

Knottin kevytperävaunutarjontaan kuuluvat esimerkiksi jarrulliset ja jarruttomat kumijousiakselit, jarruvaijerit, pyörän navat, kuulakytkimet, vetopäät sekä nokkapyörät varusteineen. Knott on löytänyt vankan aseman Suomen perävaunuvarustemarkkinoilta ja loistava hinta/laatusuhde onkin vakuuttanut alan ihmiset.

Valo- ja heijastinpuolelle Motoralilla on myös erittäin monipuolinen tarjonta. Talmu, Radex sekä  AJ.BA ovat alan ammattilaisille tuttuja merkkejä, joiden valikoimasta löytyy varmasti oikeat valot ja heijastimet joka tarpeeseen. Talmu on perinteinen kotimainen merkki, jonka laadusta on tullut alan standardi, mihin muut pyrkivät. Radex ja AJ.BA ovat italialaisia laatumerkkejä, joiden suosio on merkittävä ympäri Euroopan. Kaikki Motoralin edustamat valo- ja heijastintuotteet täyttävät kaikki vaadittavat hyväksynnät eli ikäviä yllätyksiä ei pääse syntymään. Valikoimassa on myös erittäin tarkasti vedeltä suojattuja valoja, mikä on tietysti todella tärkeää erityisesti venetrailereiden kohdalla. Suuntaus led-valoihin on Motoralin tuotteissa selvästi näkyvissä ja uuden tekniikan tarjoamat mahdollisuudet käytetään tarkasti hyväksi.

Kevytperävaunuluokan tarjonnan täydentävät Motoralin laaja valikoima sähköjohtoja, liittimiä, sulakkeita, pistorasioita, adaptereita, sidontavälineitä sekä taljoja ja vinssejä. Voikin huoletta sanoa, että Motoralista saa kaiken tarvittavan oman perävaunun huoltamiseen ja varusteluun.

m+ -tarvikkeet tarjoavat  yksilöllisyyttä ja korkeaa laatua

Motoralin oma tuoteperhe kulkee nimellä m+. Tähän tuoteryhmään on koottu huippuluokan tuotteita, joiden hinnoittelussa hinta/laatusuhde on kohdallaan. m+ -tarvikkeet ovat läpikäyneet Motoralin tarkan seulan ja valikoima kasvaa nopeasti. Tuoterepertuaari on todella monipuolinen ja siihen kuuluu niin työkaluja, kemikaaleja, elektroniikkaa kuin styling-tuotteita. m+ -valikoima täydentää loistavasti Motoralin tuoteperhettä ja lisää entisestään yrityksen asiakkaiden korkeaa palvelutasoa.

Motoral panostaa asiakaspalveluun

Motoralilla kaikki toiminta lähtee asiakaslähtöisyydestä ja palvelua on kehitetty jatkuvasti. Esimerkkinä tästä toimii keskusvaraston uusi varastoautomaattijärjestelmä, joka oli mittava investointi logistiikan toimivuuteen. Järjestelmä on jo nyt osoittautunut toimivaksi ja se on lisännyt varastotoiminnan nopeutta ja laskenut virheiden määrää entisestään. Motoralin volyymi on riittävän suuri, jolloin kaikki toiminnot tapahtuvat kustannustehokkaasti suurissa erissä, mikä takaa optimaalisen palvelun ja kilpailukyvyn.

www.motoral.fi

Lue seuraavaksi