Uutiset

Autot

Joensuun Ford-myynti ja -huolto uusiin tiloihin

Autotalo Hartikainen - Ammattiautot

E. Hartikainen Oy haluaa panostaa vahvasti parempaan palveluun Joensuussa. Tämän johdosta Joensuun Ford-palvelut ovat löytyneet jo kuluneen kesän ajan uudesta osoitteesta, Autotalo Hartikaisen liiketiloista Pamilonkadulta. Autotalo Hartikaisella on Joensuussa ennestään Mercedes-Benzin, Citroënin ja Fiatin merkkiedustukset, ja paletti täydentyy nyt siis Fordin valikoimalla. Autoliiketoiminnan toimialajohtaja Sami Salo näkee muutoksessa isoja etuja: ”Haluamme voimakkaasti panostaa asiakaspalveluun ja tämän johdosta päätös automerkkien yhdistämisestä saman katon alle on tehty. Nyt näissä yhteisissä uudistuvissa tiloissa voimme tehostaa toimintaa ja hyödyntää eri automerkkien synenergiaa.’ kertoo Salo.

’Kesäkuun alussa siirtyivät myös entisissä EH-Auton tiloissa Kuurnankadulla olleet korikorjaamotoiminnot Pamilonkadulle. Lisäksi asiakaspalvelun koko paletti löytyy nyt samalta tontilta. Nosturikapasiteettiakin on lisätty korjaamoissa kahteenkymmeneenkahteen’, jatkaa Sami Salo. Autotalo Hartikaisen uudistetut Fordin myymälätilat Pamilonkadulla ovat uuden Ford-myymäläilmeen mukaiset, modernit ja valoisat. ”Uudistuksen myötä on saavutettu selkeästi parempi ja keskitetty palvelutaso, joka helpottaa asiakkaitamme”, myöntää Ford hyötyajoneuvomyynnistä vastaava Jarmo Kervinen. ”Nyt asiakkaamme pystyvät monipuolisemmin vertailemaan hyötyajoneuvojen ominaisuuksia, kun saman katon alta löytyvät niin Mercedes-Benzin, Citroënin, Fiatin kuin nyt Fordinkin myynti- ja huoltopalvelut”, Kervinen toteaa.

Autotalo Hartikaisen leveillä harteilla Joensuussa on myös Nissan, Saab, Fiat, Alfa Romeo, Chrysler, Dodge ja Jeep henkilöautojen sekä Scania, Sisu, Mercedes-Benz ja Mitsubishi Fuson kuorma-autojen korjaamopalvelut. ”Lisäksi oma peltikorjaamomme huolehtii kaikkien merkkien peltitöistä. Rakenteilla on myös aivan uusi, kuusi autoa kerralla sisäänsä mahduttava autofiksaamo”, Kervinen taustoittaa tulevaa. Ford- myynnin osalta Jarmo Kervinen toteaa Autotalo Hartikaisen onnistuneen tähänkin asti mukavasti. ”Erityisesti hyötyajoneuvojen osalta markkinaosuutemme on ollut nousussa jo usean vuoden ajan. Tällä hetkellä kovin odotus on vuoden vaihteessa tulevaa uutta Rangeria kohtaan” kartoittaa Kervinen, ja toivottaa kaikki vanhat ja uudet asiakkaat lämpimästi tervetulleeksi Ford-myynnin uusiin tiloihin palveltavaksi.

www.hartikainen.com

Lue seuraavaksi