Uutiset

Autot

Isuzu-kiertue huipentui Raisioon – Autoverkkokauppa.fi uusiin toimitiloihin

Isuzu Motor Finland järjesti helmi-maaliskuussa jo perinteeksi muodostuneen Isuzu D-Max Roadshown. Tämän vuoden kiertuetta voidaan kutsua täyden ventin kierrokseksi, sillä viidessä viikossa läpikäytiin 21 tapahtumaa 21 eri paikkakunnalla. Kiertue päättyi arvonsa mukaisesti Autoverkkokauppa.fi:n Turun toimipisteessä Raisiossa, jossa uudet, todella avarat ja nykyaikaiset toimitilat odottivat virallisia avajaisiaan.

Koronan vaikutus alkaa olla maamme tapahtumakartalla onneksi jo katoavaa perinnettä, ja Isuzun kiertue keräsikin ennätysyleisöt miltei jokaiselle paikkakunnalle. Isuzu toi koeajettavaksi D-Maxin kaksipaikkaisen Space Cab Black Edition -erikoisversion sekä hankintahinnaltaan todella kiinnostavan viisipaikkaisen Double Cab Work Editionin. Kumpikin malli keräsi oman kiinnostuneen asiakaskuntansa, ja erityisesti Isuzun tilanteeseen nähden hyvin maltilliset toimitusajat saivat monet kiinnostumaan uuden avolavan hankinnasta.

Varustelulla yksityiskohtaisuutta

Isuzun tuote- ja markkinointipäällikkö Tomi Rintakallio on ollut mukana kiertueella alusta loppuun ja on hyvin tyytyväinen kiertueen suosioon sekä asiakaspalautteen määrään.

Isuzun perinteinen D-Max Roadshow päättyi tänä vuonna Autoverkkokauppa.fi:n juuri avattaviin uusiin toimitiloihin Raision Kuninkojankaarelle. Autoverkkokauppa.fi:n Mika Maunu ja Isuzu Motor Finlandin Tomi Rintakallio ovatkin varmoja uuden sukupolven autotalon toimivuudesta niin henkilö- kuin hyötyajoneuvojen kaupankäynnissä.

”Sekä Space Cab että Double Cab keräsivät huomiota ja koeajojen jälkeen myös tarjous- ja tilauskirjat saivat täytettä. Yrittäjäasiakkaita kiinnosti erityisesti Double Cabin kevytkuorma-autoversio, jonka autoveron puuttuminen sekä alhainen dieselvero tekevät mallin hankintahinnasta hyvin kilpailukykyisen. Mukavaa on ollut havaita jo nyt Isuzulla ajavien kiinnostus uutuuksista, mikä kertoo tyytyväisyydestä merkin suoriutumiseen maamme vaativissa olosuhteissa. Olemme myös tehtaan kanssa onnistuneet hinnoittelussa, sillä moneen muuhun merkkiin verrattuna kohonnut kustannustaso on vaikuttanut Isuzu-mallistoon hyvin maltillisesti. ”

”Huomionarvoista kiertueella oli myös lisävarustelun merkityksen selvä kasvu, sillä esimerkiksi lavakatteiden ja -kansien kysyntä jo auton hankintavaiheessa on selvässä kasvussa. Lisäksi D-Max-malliston kattava vakiovarustelu sai myös kiitosta ja esimerkiksi nahkaistuimet, iso audion näyttö, mukautuva vakionopeussäädin, automaattijarrutus, kaistavaroitin, ESP, risteävän liikenteen varoitin sekä mäkilähtöavustin kertovat omaa kieltään malliston teknisestä kehitystasosta. Merkittävää on myös Isuzun soveltuvuus tienhoitotehtäviin, ja niin aura- ja hiekoitinvarustukset kannattaa ehdottomasti tilata samalla kertaa ajoneuvon kanssa”, kertoo Rintakallio.

Autoverkkokauppa.fi palvelee monipuolisesti

Autoverkkokaupan uusin toimipiste sijaitsee Kuninkojankaarella E18-tien varrella aivan alueen merkittävimpien liikekeskusten tuntumassa.

”Vietämme virallisia avajaisia huhtikuun alussa, mutta niin myynti kuin jälkimarkkinointipalvelut ovat jo vauhdissa uusissa toimitiloissamme. Edustamme kahdeksaa eri automerkkiä, joten autoilija voi olla varma, että valikoimastamme löytyy sopiva ratkaisu niin diesel-, bensiini-, hybridi- kuin täyssähköautoa etsivälle henkilö-, paketti- ja kevytkuorma-autoluokissa. Lisäksi asiakkaalla on luonnollisesti käytettävissään Autoverkkokauppa.fi:n hulppea vaihtoautovalikoima, josta löytyy yli 600 ajopeliä kaikissa hintaluokissa”, korostaa Autoverkkokauppa.fi:n yritysmyyjä Mika Maunu.

Nokian Renkaat toimi Isuzun kiertueella yhteistyökumppanina ja esitteli esimerkiksi huippuluokan Hakkapeliitta 10 -talvirengaspakettia kustannustehokkaaseen hintaan. Aluepäällikkö Pekka Hangasmaa oli hyvin tyytyväinen Isuzu-kiertueen onnistumiseen ja odottelee jo mielenkiinnolla pian liikkeelle lähtevää Made in Finland -kiertuetta, jossa kotimaiset konekaupan edelläkävijät esittäytyvät neljällä paikkakunnalla kevään ja alkukesän aikana.

”Uudet toimitilat soveltuvat loistavasti palvelukonseptiimme ja pitkänäköiseen toimintastrategiaamme. Huhtikuussa valikoimamme laajenee vielä Opel-edustuksella, mikä monipuolistaa toimintaamme entisestään. Toimipisteestämme tuleekin todella merkittävä nykyaikaisen autokaupan keskittymä, jossa laaja autovalikoima yhdistyy saumattomasti monipuolisiin ja erittäin ammattitaitoisiin palvelukokonaisuuksiin”, Maunu lisää.

Lue seuraavaksi