Uutiset

Autot

Helsingin Caravan ja Automatkailu 2021 esittelee lähimatkailua turvallisesti tammikuussa

Helsingin Caravan & Automatkailu 2021 tarjoaa paluun uuteen normaaliin 22. – 24.1.2021. Lähimatkailuun keskittyvä tapahtuma järjestetään Suomen turvallisimmassa messuympäristössä Helsingin Messukeskuksessa, jossa tehokas ilmanvaihto ja turvavälien ylläpitäminen on helppo toteuttaa.

Perinteikäs Helsingin Caravan-messut ja tämän vuoden alussa ensimmäistä kertaa Turussa järjestetty Automatkailumessut yhdistävät voimansa tuoden matkailuajoneuvot, lähimatkailukohteet ja matkailuelämykset saman katon alle Helsingin Messukeskukseen 22. – 24.1.2021. 

Mukaan tapahtumaan ovat lähdössä kaikki suurimmat matkailuauto- ja -vaunumerkit, ja tarjolla on myös ennenäkemättömän laajat tarvikevalikoimat. Uusien ja käytettyjen matkailuajoneuvojen ja caravan-tarvikkeiden lisäksi tapahtumassa esitellään laajasti lähimatkakohteita. Ohjelmalavalla messuosallistujat pääsevät lisäksi kuulemaan inspiroivia matkakertomuksia ja -vinkkejä kokeneilta automatkailijoilta. 

Tapahtumakokonaisuus avaa Helsingin Messukeskuksen tapahtumakauden isosti, ensimmäistä kertaa koronapandemian puhkeamisen jälkeen. Matkamessujen siirryttyä toukokuulle tapahtumalla on käytössään tilavat hallit, joissa turvaväleistä on helppo huolehtia. Pinta-alaltaan suuret ja korkeat tilat sekä loistava ilmanvaihto tarjoavat Helsingin Caravan & Automatkailu 2021 -tapahtumalle turvalliset puitteet.Nyt on aika käynnistää bisnes ja oppia elämään myös poikkeuksellisina aikoina.  Messukeskus on tehnyt mittavia järjestelyjä turvallisten tapahtumien järjestämisen mahdollistamiseksi jo kesällä. Neliöt mahdollistavat turvavälien pitämisen, ja useat sisäänkäynnit järkevän liikkumisen Messukeskuksessa, kertoo tapahtumasta vastaava Juha Kuusla Messukeskuksesta. Olemme innostuneita uudesta yhteistyöstä ja messukauden avauksesta. Tapahtumat tuovat selkeää lisäarvoa toisilleen. Automatkailu ja matkailuajoneuvot kiinnostavat suomalaisia entistä enemmän ja yhteistyö tekee tapahtumasta entistä vahvemman.

Poikkeuksellinen vuosi on vaikuttanut monin tavoin ihmisiin. Turvallinen kotimaan automatkailu on kasvussa ja kiinnostus lisääntyy varmasti myös ensi vuonna. Näimme nyt hyvän mahdollisuuden yhdistää voimat Helsingin Caravan-messujen kanssa., jatkaa Automatkailumessujen markkinoinnista vastaava Tuomas Salminen.

Helsingin Caravan & Automatkailu 2021 järjestetään 22. – 24.1.2021 Messukeskuksessa Helsingissä. Helsingin Caravan 2021 järjestetään yhteistyössä Matkailuajoneuvotuojat MAT ry:n kanssa.

Lue myös: Viherpäivät ja -tekniikka -tapahtuma seuraavan kerran vuonna 2022

Lue seuraavaksi