Uutiset

Autot

Grabber MT – ei mikään tavallinen maastorengas

Grabber MT (Mud Terrain) on uusi, äärimmäisen vaikeisiin maasto-olosuhteisiin kehitetty karkeakuvioinen 4×4-rengas. Premium-maastorenkaisiin erikoistuneen General Tiren renkaista Grabber MT:ssä on kaikkein karkein pintakuvio urasyvyyden ollessa 14,7 milliä.

Liikkeellelähdössä ja jarrutuksessa tarvittavat voimat ovat karkeiden kuviopalojen myötä tehokkaammin käytössä ja laajemman kosketuspinnan ansiosta pito on huippuluokkaa. Isot kuviopalat estävät pikkukiviä tarttumasta renkaaseen, jolloin rengas pysyy turvallisena. Renkaan runkoa on vahvistettu kestämään teräviä kiviä ja voimakkaita iskuja.

”Grabber MT on suunniteltu heille, jotka ajavat pääasiassa upottavassa mudassa, kivikkoisessa maastossa, syvässä lumihangessa tai vaikeakulkuisessa hiekassa. Grabber MT:tä on kiitetty hyvästä hintalaatusuhteesta, erinomaisesta turvallisuudesta ja pitkäikäisyydestä”, sanoo vannetukku.fi:n toimitusjohtaja Jukka Heiskanen, jonka mukaan vannetukku.fi:ssä on täydellinen 4×4-renkaiden valikoima kaikkiin maastureihin.

Lue seuraavaksi