Uutiset

Autot

Govi-kylmäkoneet ja Bär Cargolift -nostimet Heavylinen myyntiin

VebaBox-kylmäkuljetustiloista tuttu kuopiolainen Heavyline on laajentanut erikoistuotteiden valikoimaansa uusiin laatumerkkeihin. Suomalaisten ammattiautoilijoiden koviin vaatimuksiin on löydetty Saksasta kuljetusalan tuotteita, joiden standardit vastaavat maamme tasoa myös vuosien kuluttua.

Laadukkaiden ja monikäyttöisten VebaBox-kylmäkuljetustilojen hyvä suosio on saanut Heavylinen asiakasverkoston kasvuun ja uusille tuotteille on ollut kysyntää. Heavylinen Jyrki Heiskanen on tutkinut alan markkinoita tarkkaan ja miehen korkean vaatimustason täyttäviä tuotteita on etsitty vahvalla asiantuntemuksella. Tämän seulan kautta Heavylinen valikoimaan liittyvät nyt saksalaista laatutyötä edustavat Govi-kylmäkoneet ja Bär Cargolift-nostimet.

Bär nostaa tavarat sekä henkilöt

Bär-nostintuoteperhe on Keski-Euroopassa suosittu ja Suomen kauppa aloitetaan malliston pakettiautoluokan tuotteilla. Bär-tuotteiden korkea taso on vakuuttanut Jyrki Heiskasen tämän tutustuttua nostimiin paikan päällä ja tuotantolaitoksiin järjestetty tehdasvierailu poisti loputkin epäilyt. “Bär-tuotteissa turvallisuus, helppokäyttöisyys sekä kestävyys yhdistyvät kilpailukykyisiin hintoihin. Yrityksellä on yli 35 vuoden kokemus nostimista 3000 kilon nostokykyyn saakka ja saksalaisen perusteellinen laadunvalvonta takaa tuotteiden korkean kehitystason”, kertoo Heiskanen.

Bärin valikoimaan pakettiautoluokassa kuuluvat esimerkiksi monipuoliset VanLift-takalaitanostimet sekä BusLift-invanostin. VanLift-takalaitanostimet ovat erittäin kevyitä, mikä näkyy polttoainetaloudellisuutena. Ne ovat myös hyvin kestäviä ja parhaimmillaan nostokykyä on 750 kiloa. Invapuolen BusLiftin nostokapasiteetti on 500 kiloa ja se soveltuu käytännössä kaikkiin Sprinter-luokan ajoneuvoihin. BusLift on valmistettu Suomen oloja kestävistä materiaaleista ja käyttöä helpottaa SmartControl-kaukosäädin. Laadukkuudesta huolimatta BusLiftin hankintahinta on hyvin kilpailukykyinen. Bärin valikoimaan on oiva mahdollisuus tutustua Heavylinen osastolla Jyväskylän Kuljetus 2017 -näyttelyssä, jossa on esillä esimerkiksi uutuusmalli BC 750 S2L.

Govilla kattava valikoima

Govi-kylmäkoneita myydään jo yli 20 maassa ja valikoimista löytyvät 230 V kylmäkoneet perävaunuihin ja kontteihin lämpötila-alueelle 0…-20 asteeseen. Tuotteet kattavat perävaunutilavuudet 10-27 kuution kokoluokkiin sekä konttitilavuudet 20 jalan kontteihin asti. Govin koneistot edustavat alan kehittyneintä teknologiaa ja niissä kevyt rakenne yhdistyy tehokkuuteen ja luotettavuuteen.

”Tutustuin tehtaaseen ja yrityksen johtoon vierailullani ja kokonaisvaikutelma oli niin positiivinen, että jälleenmyyntisopimukseen päästiin vaivattomasti”, korostaa Heiskanen.

Heavyline menossa mukana

Heavylinen laadukkaaseen tuotevalikoimaan pääsee tutustumaan netin lisäksi paikan päällä esimerkiksi Kuljetus 2017 -näyttelyssä osastolla U303 sekä Alahärmän PowerTruckShowssa elokuussa.

Lue seuraavaksi