Uutiset

Autot

FT Bus Scudo 1+8 -esteetön matalalattiataksi

Pyörätuoli ja paarit siirretään autoon ramppia pitkin. Kaasujousikeventeinen ramppi on erittäin helppo ja kevyt käyttää. Matalalattiamuutoksen ansiosta pyörätuolimatkustajalle autossa on väljät tilat ja kolmipisteturvavöissä hänen on turvallista matkustaa. Matalalattiamuutoksesta huolimatta maavara säilyy lähes ennallaan. Penkkien sijoittelulla on saatu paarit sopimaan autoon suoraan matkustamon ensimmäisen istuinrivin istuimiin koskematta, mikä helpottaa paarikuljetusasentoon muuttamista ja mahdollistaa useiden matkustajien kuljettamisen samalla.

Normaalissa taksikäytössä matkustamon lattia on täysin tasainen, sillä ramppi kääntyy peittämään matalalattiaosan ollessaan käyttämättömänä. Rampin ansiosta autossa on helppo kuljettaa myös esimerkiksi sähkömopoa, ja kyytiin sopii isokin mopo.

FT Bus -tuotemerkki on Fix-Ten Oy:n kotimaassa sisustettujen bussien tuotemerkki. Scudo matalalattiataksissa erikoistehostettu äänieristys eristelaseineen, markkinoiden helppokäyttöisimmät kääntöistuimet, sähkötoiminen liukuovi, lisälämmitin, markkinoiden kevytkäyttöisin ramppi, korkea maavara ja lukuisat muut varusteet yhdistyvät edulliseen hankintahintaan. F-Line -mallisto 1+7 tai 1+8 hengen istumajärjestyksellä takaa maksimaaliset verohuojennukset taksikäyttöön – käytettävyyden ja matkustusmukavuuden ollessa korkeaa ammattilaisten vaatimaa tasoa.

FT Bus -matalalattiataksit ovat myynnissä Fiat-verkoston kautta koko Suomessa. Hinnasto on ladattavissa Fix-Ten Oy:n kotisivuilta, joilta löytyy myös muuta markkinointimateriaalia matalalattiataksista.

www.fixten.fi

Juha Kuusjärvi

Lue seuraavaksi