Uutiset

Autot

Fix-Teniltä uusi ultrakevyt koululaisistuin

Ylöjärvellä toimiva Fix-Ten Oy tarjoaa asiakkailleen nyt yhden markkinoiden kehittyneimmistä ja monipuolisimmista istuinmallistoista. Yhteistyössä ruotsalaisen Ab Noco-Stolarin kanssa Suomen markkinoille kehitetty istuinmallisto on saatavana kaikkiin ajoneuvoluokkiin. Nyt nämä uudet istuimet on testattu myös uuteen Transit Custom -mallistoon.

Suunnittelun ja yhteistyön tuloksena on Suomen markkinoille tullut täysin uudenlainen koululaisistuin, Noco Bis Nova Duo, joka määrittää uudestaan käsityksen koululaisistuimesta. Tämä uusi koululaisistuin perustuu suosittuun Noco Bis Nova -malliin ja sen käyttömukavuus on uudella tasolla. Istuin vaatii taitettuna äärimmäisen vähän tilaa ja se on helppo sekä nopea käyttää. Myös painonsa osalta se on erittäin kevyt, sillä se painaa noin 35 kg.

Nocon koululaisistuimet saadaan käännettyä parissa minuutissa auton seinille, jolloin saadaan käyttöön kaksi pyörätuolipaikkaa tai yksi paaripaikka. Samoin sivuovelle saadaan hyvä kulkuyhteys taakse tai tarvittaessa tilaa tavaroille kääntämällä etummaisen istuimen istuinosa ylös.

Raumalaisen Taksi Kai Lamminpään viime joulukuussa valmistuneessa uudessa Mercedes-Benz Sprinter pikkubussissa on Fix-Tenin asentamat Noco Bis Nova Duo -koululaisistuimet, joilla kahdeksanpaikkaiseen autoon saadaan 13 koululaispaikkaa. Pääosin koululaisajoja ajava Lamminpää on tyytyväinen istuimien hinta/laatusuhteeseen sekä toimivuuteen.

Fixten Oy:n maahantuomiin ja markkinoimiin Noco-Stolar Ab:n monipuolisiin istuinmalleihin voi tutustua yrityksen esittelytilassa sekä kesäkuun taksinäyttelyssä Jyväskylässä. Istuimia saa varastotoimituksena.

Lue seuraavaksi