Uutiset

Autot

Dhollandia panostaa asiakaspalveluun

Belgialainen perheyritys Dhollandia on todellinen monipuolisten nostotasojen edelläkävijä, joka valmistaa vuodessa huikeat 60 000 nostinta ammattilaisten käyttöön joka puolelle maailmaa. Suomen markkinoilla Dhollandian tuotteet ovat kasvattaneet asemaansa tasaisen varmasti ja tällä hetkellä maahamme myydään vuodessa noin 450 inva- ja takalaitanostinta sekä alan erikoistuotteita vaativaan käyttöön.

Dhollandia Finland Oy toimii hyvien yhteyksien varrella Vantaan Kelatien teollisuusalueella vain noin kymmenen minuutin ajomatkan päässä Kehä III:n valtaväylästä. Yrityksellä on hallussa oma tontti sekä tilavat toimitilat, mikä toimii osoituksena päämiehen pitkänäköisestä ja määrätietoisesta suhtautumisesta Suomen markkinoihin. Dhollandia korostaakin yrityksen luotettavuutta ja tehokkuutta, mikä on näkynyt erittäin korkeana asiakastyytyväisyytenä. Vantaan toimipiste toimii varaosien keskusvarastona ja lisäksi siellä hoidetaan takuu- sekä korjausasiat nopeasti ja ilman turhia välikäsiä, mikä takaa asiakkaalle lyhyet seisokit työtehtävissä. Huolto- ja asennustehtävissä asiakkaita palvellaan Dhollandian kattavan, noin 30 luotettavan huoltopisteen kautta koko maan alueella.

Huikea valikoima

Dhollandian vahvuutena on erittäin laaja tuoteperhe erilaisiin ajoneuvoalan nostotehtäviin. Valikoimaan kuuluvat niin takalaitanostimet ja invahissit kuin erilaiset pylväsnostimet, rampit, sekä alleliukuvat tai -taittuvat nostimet. Myös kokoluokissa löytyy ratkaisuja jokaiseen tarpeeseen ja nostovoimassa kuljetaan 150-9000 kilon valtavassa haarukassa. Kustannustehokkuutta ja nopeutta tuovat Dhollandian omat asennussarjat, joiden kautta nostimet saadaan sovitettua käytännössä kaikkiin automerkkeihin ja -malleihin vaivatta. Asennuksissa käytetäänkin innovatiivisesti ajoneuvojen omia rakenteita hyväksi, mikä vähentää hitsauksien tarvetta. Myös vetokoukun käytön mahdollisuus säilyy edelleen joko auton oman koukun tai nostimeen asennetun kuokun avulla.

Laadukkaat osat, varmat mekanismit

Dhollandialla ovat voimassa yhä voimakkaasti perheyrityksen parhaat piirteet ja halpatuotannon sijaan yritys valmistaa miltei kaikki osansa itse omissa nykyaikaisissa tuotantotiloissa. Tämä takaa osien laadukkuuden sekä toimintavarmuuden ja tietenkin varaosien toimitusten varmuus säilyy korkealla tasolla. ”Vantaan varaosavalikoima on todella kattava, mutta myös kaikkein harvinaisimmatkin varaosat saapuvat Dhollandian tehtailta suoraan Vantaalle todella nopeasti ja tätä kautta myös osien hintataso miellyttää asiakkaitamme ”, korostaa Dhollandia Finlandin Nikke Salminen.

Varaosien tarve Dhollandia-tuotteisiin on muutenkin erittäin alhainen, sillä nostinmekanismeissa ei elektroniikkaa käytetä. ”Tämä antaa käyttövarmuutta erityisesti rankoissa, muuttuvissa olosuhteissa, kuten meillä Suomessa. Pakkanen ja kosteus eivät Dhollandian toimintaa häiritse, minkä osoituksena yrityksen tuotteet ovat hyvin suosittuja myös Norjassa ja jopa Siperian ankarissa olosuhteissa”, lisää Salminen. Luotettavuutta tuovat myös Dhollandian tinkimättömät tuotantomenetelmät, joissa esimerkiksi nostinten rungot ovat kuumasinkittyjä ja pienemmät komponentit sinkki-nikkeli-käsiteltyjä. ”Nämä ominaisuudet toimivat erinomaisesti korroosiota vastaan, kuten myös Suomessa suosittu alumiinitasojen anodisointimenetelmä”, jatkaa Salminen.

Dhollandia pitää invataksin ajossa

Nykyisten tiukkojen kilpailutusten aikana taksien tulee ahnehtia kilometrejä eikä turhiin katkoksiin ole varaa. Dhollandian invanostinten avulla pyörätuoliasiakkaiden palvelu sujuu nopeasti, ergonomisesti miellyttävästi ja tietenkin myös turvallisesti. Erittäin luotettavaksi nostimeksi Suomen olosuhteissa on osoittautunut Dhollandian kaksipilarinen DH-PH2.03-invanostin 350 kilon nostovoimalla. ”DH-PH2.03 on hankintahinnaltaan hyvin edullinen ja se on räätälöitävissä hyvin tarkoin käyttötarpeiden mukaan. Nostimen kauko-ohjaus, taittuvuus ja luotettavuus ovatkin tehneet siitä hyvin suositun esimerkiksi julkisia palveluita tarjoavalla puolella”, kertoo Salminen. Pyörätuolien kokoluokkien kasvaessa myös nostimilta vaaditaan enemmän ja Dhollandian suositun DH-PH2 350 kilon nostimen saa nyt myös 500 kilon nostovoimalla. Helppokäyttöisyytensä ja turvallisuuden lisäämisen kautta se on kasvattanut suosiotaan ja myös isompi takalaitanostintyyppinen LSPH-invanostin on tulossa Suomen markkinoille.

Käytettävyys ennen kaikkea

Tavarankuljetuspuolella Dhollandialla on myös oikea ratkaisu jokaiseen tarpeeseen. ”Pakettiautopuolella suosiotaan ovat kasvattaneet taittuvat tai muuten erikoismittaiset nostimet, jotka helpottavat normityöskentelyä, kun nostinta ei tarvita. Myös taittuvat vetokoukut ovat monelle tärkeitä työskentelyn monipuolisuuden säilyttämiseksi”, korostaa Salminen. Pullakoriluokassa nelisylinterinen Dhollandia LM.10 on käyttövarmuutensa ansiosta noussut hyvin suosituksi ja kaksisylinterinen uutuus LE.10 on edullisen hintansa ansiosta ottanut nopeasti oman paikkansa maamme markkinoilla. Jakeluautoluokassa Dhollandialla on runsas valikoima 1500-2500 kilon takalaitanostimia, joiden markkinaosuus on kasvanut luotettavuuden ja edullisen hankintahinnan kautta.

Dhollandialla on tietenkin ratkaisut myös raskaaseen luokkaan ja esimerkiksi DH-LSU.90:n 9000 kilon voima mahdollistaa vaikka ison kurottajan lastaamisen tavaratilaan. Oma lukunsa on Dhollandian laaja erikoistuotevalikoima, johon kuuluvat esimerkiksi erilaiset hydrauliset rampit jopa 1600 kilon kantavuuteen saakka. ”Meillä on laaja kokemus alasta ja tuotteittemme valtavien käyttömahdollisuuksien kautta pystymme räätälöimään jokaiselle asiakkaalle juuri hänen työtehtäviinsä soveltuvat ratkaisut”, päättää Salminen.

Lue seuraavaksi