Uutiset

Autot

Caravan-messut laajenevat kasvavan matkailuajoneuvoalan vauhdittamana

Matkailuajoneuvoalan vahva noususuunta näkyy ensi viikolla ovensa avaavan Caravan 2019 -tapahtuman laajuudessa. Suomen suurin matkailuajoneuvotapahtuma esittelee ennätyksellisen määrän tulevan kauden ajoneuvouutuuksia sekä alan tarvikkeita ja palveluita. Messualue kasvaa pihalle rakentuvaan Caravan Paviljonkiin. Myös messujen yhteydessä järjestettävän treffitapahtuman alueet ovat tänä vuonna kattavammat kuin koskaan. Caravan 2019 järjestetään 19.-22. syyskuuta Lahden Messukeskuksessa.

Caravan 2019 -messujen ennätyksellisen matkailuajoneuvotarjonnan suurimpia uutuuksia ovat vaunupuolella Adrian rajoja rikkova ylellinen Astella-mallisto sekä klassisia linjoja ja huippumodernia muotoilua edustava Hymerin Eriba Touring 820 -mallisto. Uusina matkailuautomerkkeinä Caravan-messuilla esitellään tänä vuonna Niesmann+Bischoff ja Pilote. Tapahtuman suurimpia ajoneuvoja ovat maantieristeilijät Concorde Centurio 990 GI ja Morelo Palace Liner 93 LSB. Messuilla nähdään lähes kaikilta matkailuajoneuvomerkeiltä laaja valikoima ennennäkemättömiä ajoneuvouutuuksia kaikissa hintaluokissa.

Yhteistyössä Matkailuajoneuvotuojat ry:n kanssa toteutettava Caravan on Suomen suurin matkailuajoneuvojen ja tarvikkeiden erikoisnäyttely, jossa tehdään merkittävä osa alan vuosittaisesta kaupasta. SF-Caravan Lahden seudun järjestämä perinteinen yhteistapaaminen, yöpymiset läheisillä leirintäalueilla ja lähialueilla sekä päivävierailut matkailuajoneuvoilla keräävät messuviikonlopuksi Lahden seudulle yli 2500 matkailuauto- ja vaunukuntaa ympäri Suomea. Messutapahtumassa vierailee vuosittain noin 18 000 kävijää. Tänä vuonna Caravan-messujen ohjelmasisällössä on panostettu kattavan luentotarjonnan ohella entistä enemmän lapsiperheisiin järjestämällä erityisohjelmaa myös pienemmille messuvieraille.

Caravan 2019 järjestetään Lahden Messukeskuksessa 19.-22.9.2019.
Avoinna torstaina klo 12-18, perjantaina klo 10 -18, lauantaina klo 10-17 ja sunnuntaina klo 10-16.

LUE MYÖS Uusi Lappi Jää-Ahma -nastarengas tarjoaa ylivoimaista Shuriken-pitoa

Lue seuraavaksi