Uutiset

Autot

Caravan 2017 – Hobbyn mallisto kasvaa

Hobbyn mallisto kasvaa ensi vuodeksi yhdellä isolla vaunulla, Prestige 720 KWFU ja runsaasti uusia ratkaisuja sisältävällä retkeilyautolla, Vantana K60 Fs.

Hobbyn Prestige 720 KWFU

Prestigen 9,04 metrin kokonaispituus kätkee sisälleen erillisen lastenhuoneen, jossa on yksi vuode. Aikuisille on tarjolla samaan aikaan parivuode ilman erillistä petausta. Parhaimmillaan voidaan Prestigeen saada makuutilat neljälle aikuiselle ja kahdelle lapselle. Vaunun omamassa on 1 857 kiloa. Hinnat alkaen 35 400 euroa.

 

Hobby Vantana K60 Fs

Hobby Vantana K60 Fs -retkeilyauto on täynnä uusia loma-arkea helpottavia ominaisuuksia. Siinä nähdään nyt ensimmäisenä retkeilyautossa SlimLine-yläjääkaappi. Sen myötä lattiatila on kasvanut sisääntulon yhteydessä. Uutta Vantanassa on myös henkarikaappi. Sinne mahtuu useampikin puku riippumaan siististi ja ryppyyntymättä. Vantanan pieneen suihku-/wc-tilaan on saatu käyttöä helpottava toiminto. Wc-istuin liukuu sivulle lisäten lattiatilaa suihkukäyttöön. Kuvassa wc-istuin on juuri siirrettynä sivuun. Mitään letkuja tai muita liitoksia ei tarvitse irrottaa siirron tekemiseksi. Vain lukituksen vapautus.
Vantana K60 Fs:n parivuode on takana poikittain. Sänkylavetti voidaan irrottaa helposti, jolloin takapäähän saadaan pakettiauton kaltaista kuljetustilaa seisomakorkeuden verran. K60 Fs:n pituus on kuusi metriä ja siinä on Fiat Ducaton alusta kahden litran moottorilla, tehoa 115 hevosvoimaa (85 kW) ja kuusivaihteinen manuaalilaatikko. Hinnat alkaen 53 600 euroa.

 

Lue seuraavaksi