Uutiset

Autot

Caravan 2013 -messut tulevat taas

Caravan 2013 -messut Lahdessa

Matkailuajoneuvoalan erikoismessutapahtuma Caravan 2013 tarjoaa syyskuussa entistä monipuolisemman tuote- ja palvelukirjon matkailuajoneuvoalan harrastajille ja harrastuksesta kiinnostuneille. Tapahtuma esittelee Lahden Messukeskuksessa tulevan vuoden uudet matkailuvaunu- ja -automallit sekä kaiken alaan liittyvän tarvikkeista opastukseen. Tämän vuoden uutuutena tapahtumaan on tuotu muun muassa rengaspuolen asiantuntemusta.

Caravan-messut toteutetaan 20. – 22. syyskuuta nyt jo 13. kerran yhteistyössä Matkailuajoneuvotuojat (MAT) ry:n kanssa. Alan harrastajat kokoontuvat messuviikonlopuksi jälleen sankoin joukoin Lahden seudulle perinteisille ”treffeille” messualueen lähiympäristöön ja Vesijärven rantamaisemiin.

Rengasvalinnat ja renkaiden kunto ovat äärimmäisen tärkeitä asioita matkailuajoneuvoilla ja ajoneuvoyhdistelmillä liikuttaessa. Oikeanlaiset renkaat ja niiden oikeanlainen käyttö tuovat ajoneuvon omistajalle turvaa tiellä ja säästöä polttoainekuluissa. Renkaiden, vanteiden ja rengaspalveluiden parissa toimiva Euromaster tarjoaa tänä vuonna asiantuntemustaan matkailuajoneuvoharrastajille ensimmäistä kertaa Caravan-messuilla.

Euromasterin Lahden palvelupisteen päällikkö Pasi Arkkukangas kertoo matkailuajoneuvoharrastajien olevan yleisesti valveutuneita asiakkaita. Rengasasioissa alan harrastajia askarruttavat eniten oikeat

rengaspaineet ja kantavampien renkaiden vaihtomahdollisuus vaunuihin. Syksyn Caravan-messuille Euromaster tuo esille muun muassa uutuustalvirenkaansa ja jakaa tietoa rengaskokoihin ja muihin rengasasioihin liittyen.

Matkailuautoharrastajia yhteen kokoava SF-Caravan Matkailuautoilijat ry. saapuu Caravan-messuille kertomaan alaan liittyvistä turvallisuusseikoista. Tietoiskujen aiheina ovat muun muassa uuden matkailuvaunun tai -auton hankinnassa huomioitavat seikat sekä omat vaikutusmahdollisuudet turvallisempaan tiellä liikkumiseen.

Lue seuraavaksi