Uutiset

Autot

Calixin lisäominaisuuksilla merkittävää käyttöhyötyä

Uusi vuosi 2017 alkaa sääennusteiden mukaan hyytävän kylmällä pakkassäällä. Kylmiin säihin kannattaa varautua jo etukäteen. Valmiiksi lämpimät sisätilat, huurteettomat ikkunalasit ja esilämmitetty moottori nostavat sekä talviautoilun mukavuuden että turvallisuuden uudelle tasolle. Calix tarjoaa lämmittämiseen ratkaisuja, jotka helpottavat laitteen käyttöä ja asennusta.

Uusi kiinnitystapa
Calix Slim Line -sisätilanlämmittimissä on monta erilaista kiinnitystapaa. Lämmittimen voi asentaa vaivattomasti ilman porattavia reikiä uudenlaisen kiinnitystelineen (katso video sivun lopussa) tai tukijalan avulla. Toki lämmittimen voi myös asentaa perinteisellä seinäkiinnikkeellä kiinteästi paikalleen. Oli kiinnitystapa mikä tahansa, voi lämmittimen kulmaa aina säätää jopa 30 astetta. Oikealla puhalluskulmalla sisätilat lämpenevät ja ikkunat sulavat entistä nopeammin.

LED-valo liitäntäjohdossa
Lohkolämmitin ja sisätilanlämmitin kytketään verkkovirtaan LED-valolla varustetulla liitäntäjohdolla. Valo helpottaa kiinnittämistä pimeällä. Kun johdossa on virtaa, loistaa johdon pää kirkkaan vihreänä koko lämmityksen ajan. Pakkasenkestävä ja helppokäyttöinen johto on saatavana pituuksina 2,5-10 metriä.

Reikiä ei tarvitse porata enää puskuriin
Lohkolämmittimen johdolle ei enää tarvitse porata reikää puskuriin tai maskiin. Calix-asennuskiinnike minipistorasioineen asennetaan näppärästi rekisterikilven alle kiinnikkeisiin.

 

Oy Kaha Ab
Suomen suurimpiin autovaraosien, ajoneuvojen ja veneiden lisävarusteiden maahantuonti- ja tukkuliikkeisiin kuuluva Kaha on toiminut alalla jo vuodesta 1934.

Lue seuraavaksi